Vikten av att vara utomhus, att röra sig och att utveckla koordination och smidighet bara ökar hos såväl barn som vuxna. Just nu är frågan mer aktuell än någonsin.  Eftersom leklust, klätterbehov och spring i benen har legat till grund för HAGS verksamhet i mer än 70 år, vågar vi påstå att vi vet vad som krävs. Vi skapar naturliga mötesplatser för alla generationer - i 70 år till minst... 
Hämta kampanjebladet här!

    

Gott häng.  Oavsett om man är liten eller stor, gammal eller ung, äventyrlig eller lite mer stillsam - Unity Dome är mötesplatsen! Här kan man träffas för att leka och klättra eller bara ”hänga runt” och umgås.

Lekställningen har en stilren, luftig design som tillför en innovativ och lite cool känsla, oavsett vilken miljö den placeras i.

Ringar, stegpinnar och sittplatser i en mix av olika material och former ger ett nästan oändligt antal möjliga klättervägar. Inuti, ovanpå och runt om. De stora öppningarna gör ställningen tillgänglig och ringarna finns där som stöd för att dra sig runt och upp för de med svagare benstyrka.

Även de mest energiska behöver vila ibland, Därför har några av ringarna fyllts med sittvänligt gummi för att skapa sköna pausplatser.

          

Garanterat Odigitalt.  Naturen erbjuder fantastiska lekplatser med oslagbar variation. Som namnet antyder har HAGS NaturLek hämtat både inspiration och material direkt från naturen. Inga dataskärmar så långt ögat når. Förhoppningsvis har barnen både gräsfläckar på knäna, barr i håret och rosor på kinderna med sig hem

Proukternas skönt organiska formerna är tillverkade i Robinia ett träslag med unika egenskaper när det gäller styrka och hållbarhet.

        

Hämta kampanjebladet här!