Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Active-appen

Med Activate kan du skapa dina egna unika träningspass och dela dina framsteg och upplevelser med vänner och på sociala medier.. 

 

Yoga, funktionsträning, vikter, löpning eller promenader. Håll koll på allt i mobilen, du kan planera din träning i förväg och sedan aktivera den när du är redo att köra. Spara dina träningstillfällen med resultat så kan du själv följa din status och dela den med andra bara omdu vill. Hämta och installera Activate för din smartphone:

Hämta för IOS

Hämta för Android

 

TGO Activate app to find outdoor gyms


close up of pull up outdoor gym equipment

HAGS CoatTM

Antimikrobiella ytbehandlingar har visat anmärkningsvärda minskningar av bakterier i oberoende laboratorietester och HAGS CoatTM kommer som standard på alla HAGS träningsredskap. Alla målade stålytor på Fitnessredskapen kan nu skyddas från mikrobiell tillväxt och nedbrytning. Ytbehandlingens antibakteriella effekt pågår så länge som färg kvarstår, eftersom den antimikrobiella aktiva ingrediensen är fördelad i färgen.


Fitness standard

Svensk Standard (SS-EN 16630:2015) för permanent installerad fitnessutrustning, är tydlig i säkerhetsfrågor för träningsutrustning. HAGS följer alla regler och riktlinjer för högsta säkerhet. Du kan ladda ner och läsa vår guide för underhåll av sport & fitnessutrusning genom att klicka här. HAGS Academy erbjuder även utbildningar i säkerhet och underhållning av utegym. Där blandas teori med praktiska övningar och du får bland annat utföra besiktningsövningar, samt lära dig vilka lagar och regler som gäller. Vill du veta mer? Klicka här.