Oops! Felkod 404.

Sidan du söker kan tyvärr inte hittas. Vi ber om ursäkt för detta och kanske hittar du ändå vad du söker med hjälp av nedanstående länkar.

Lek

Leken är rolig, lärorik och nödvändig! Genom lek utvecklas våra barn. Hos oss hittar du allt från lekplatsens klassisker som rutschkanor och gungor till helt unika lekställningar utifrån egna önskemål. 

Alla Lekprodukter

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. I vårt sortiment hittar du utrustning för bollsport, multisport och utomhusgym. Produkter som gör det möjglit att träna när man vill och hur man vill.

Bollspel & Utegym

Park & Stadsmiljö

På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi arbetar därför i nära samarbete med flera skandinviska formgivare. Våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Allt för Park & Stadsmiljö

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för flera användningsområden. De är till exempel utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv mellan olika storlekar och former för att få precis den brygga du önskar!

EZ Dock bryggsystem