Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Nedladdningar hittades inte

Öppna nedladdningsfönstret för att leta efter filer

Nedladdningar

UniMini

Modulbaserade lekställningar för de lite mindre barnen. Här kan de leka affär, tar sig över gångbroar, ner för rutschbanor eller krypa genom spännande kryprör.

 

Visa produkter

UniPlay

Ett fantastiskt modulsystem med många olika lekaktiviteter, på olika nivåer. Välj mellan en klätterställning ur vårt standardsortiment eller sätt ihop din egna efter eget önskmål. 
 

Visa produkter

Gungor & gungsitsar

Att gunga är inte bara underbart roligt, det hjälper också till att utveckla musklerna i armar, bål och ben. Vi har gungor för stora som små. Den stora Kompisgungan med plats för flera är populär på både skolgården och i lekparken.

Visa produkter

Vippgunglek

Barn som gungar utvecklar sin motorik och balans samtidigt som muskelstyrkan gradvis byggs upp. Med roliga former och härliga färger sätter våra produkter även barnens fantasi i gungning. 
 

Visa produkter

Rutschbanor

Rutschbanor är klassiska favoriter på lekplatserna. Rutschbanor med vågform eller i temautförande ökar det visuella intresset och stimulerar fantasin. 
 

Visa produkter

Karusell & snurrlek

Runt, runt, igen och igen.........barnen kan ofta inte får nog av den spänning och fart som snurrleken ger. I vårt sortiment finner du något för alla. 
 

Visa produkter

Linbanor

Linbanor ger alla lekplatser en extra känsla av äventyr och barnen tröttnar aldrig på de spännande turerna nedför linbanan.

 

Visa produkter

Dynamisk utrustning

Dessa redskap rör sig och roterar. Det kan till exempel handla om fjädrande gunglekredskap, karuseller och gungor. Barnen får en spännande upplevelse och lekplatsbesöken blir roliga varje gång.

Visa produkter

Lekhus och paneler

Lekhus underlättar rollekar och socialt samspel. Med lärorika lekpaneler får barnen stöd i sin kognitiva utveckling och kreativitet.

 

Visa produkter

Lekställningar i stål

Innovativa lekställningar med organsiska former som uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Här får barnen en rolig utmaning när de leker. 
 

Visa produkter

Naturlek

Vårt Naturlekssortiment smälter in i stadsmiljöer och lantliga grönområden. Här finns balans, klättring, hinderbanor och små lekhus som kan bli allt från affär till djursjukhus med hjälp av barnens fantasi.

Visa produkter

Hinderbana & Balans

Klättra, kryp, häng och balansera.... Vem älskar inte att testa sin förmåga på en häftig hinderbana? Här finns utmaningar för både stora och små.
 

Visa produkter

Sand och vatten

Här fokuserar vi på sensorisk utveckling med sandlådor, lekbord och vatten där barnen kan experimentera med texturer och volymer.

Visa produkter

Tillbehör och ytor

Utrusta lekplatsen med nödvändiga säkerhetsanordningar, som t.ex. stötabsorberande ytor med mera.
 

Visa produkter

Klätterlek

Ett stort sortiment av redskap för klättring som stimulerar barnen att utmana sig själva. Klätterlek ger styrka, glädje och ökad koordination. 

Visa produkter

Trampoliner

Trampoliner kombinerar mycket hälsosam rörelse och samspel, en rolig och utomhus träning för många. Trampolinerna är väderbeständiga för rörelse hela året.

Visa produkter