Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Marint & Bryggor

HAGS marina sortiment består av flytbryggor från EZ Dock. Bryggsystemet är anpassat för flera användingsområden - privata och offentliga båtbryggor, badbryggor, vattenskoterramper mm. Bryggorna är miljövängliga, lätta att hantera och nästan helt underhållsfria. Klicka här för att hitta din närmaste återförsäljare av EZ Dock.

 

Bryggsektioner

Välj mellan många olika storlekar och former för att få exakt den brygga du vill ha. Bryggorna är svala, halksäkra, miljövänliga och tillgängliga för alla . Dessutom är de nästan helt underhållsfria.

 

Visa produkt

Jet-Ski ramp

EZ Port Max 2i är den enklaste och mest hållbara lösningen för torrdockning med smidig påfart och sjösättning. Påfart och sjösättning är enkelt och smidigt oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Produkten är idealisk för alla vattenskotrar oavsett märke.

Visa produkt

Förankring

När du har planerat ditt EZ Dock-system behöver du ett förankringssystem som fungerar med omgivningen och med din nya installation. Våra olika förankringskomponenter passar nästan alla vattenmiljöer och är enkla att installera.

Visa produkt

Landgångar

EZ Docks landgångar har konstruerats med samma teknik och kvalitet som våra bryggsektioner. De ger kompromisslös hållbarhet och mångsidighet tack vare modulsystemet. Landgångarna tillverkas i aluminium, trä eller polyetylen.

Visa produkt

EZ Trail

EZ Trail är ett smart sätt att bygga ramper och gångbroar genom skogsområden, våtmarker och andra platser där det krävs en säker och stabil gångplattform.

Visa produkt

EZ Launch

Sjösättning har aldrig varit enklare tack vare den här konstruktionen i ett enda stycke, komplett med inbyggda spår för paddlar.
 

Visa produkt

Båtramp

Det har aldrig varit så enkelt att ställa båten högt och torrt. EZ BoatPort är ett enkelt och stabilt system för påfart och sjösättning för de flesta båtar upp till 5 000 lbs (2 266 kg).

Visa produkt

Tillbehör

EZ Dock-systemet har många olika tillbehör inklusive förvaringsboxar, fendrar, pollare, bänkar, stegar och glidbrädor.
 

Visa produkt