Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Marint & Bryggor

HAGS marina sortiment består av flytbryggor från EZ Dock. Bryggsystemet är anpassat för flera användingsområden - privata och offentliga båtbryggor, badbryggor, vattenskoterramper mm. Bryggorna är miljövängliga, lätta att hantera och nästan helt underhållsfria.

Bryggsektioner

Välj mellan många olika storlekar och former för att få exakt den brygga du vill ha. Bryggorna är svala, halksäkra, miljövänliga och tillgängliga för alla . Dessutom är de nästan helt underhållsfria.

 

Visa produkt

Jet-Ski ramp

EZ Port Max 2i är den enklaste och mest hållbara lösningen för torrdockning med smidig påfart och sjösättning. Påfart och sjösättning är enkelt och smidigt oavsett om du är erfaren eller nybörjare. Produkten är idealisk för alla vattenskotrar oavsett märke.

Visa produkt

Båtramp

Det har aldrig varit så enkelt att ställa båten högt och torrt. EZ BoatPort är ett enkelt och stabilt system för påfart och sjösättning för de flesta båtar upp till 5 000 lbs (2 266 kg).

 

 

Visa produkt

Förankring

När du har planerat ditt EZ Dock-system behöver du ett förankringssystem som fungerar med omgivningen och med din nya installation. Våra olika förankringskomponenter passar nästan alla vattenmiljöer och bottnar (djupa, grunda, hårda, ler- eller sandbotten) och är enkla att installera.

Visa produkt

Landgångar

EZ Docks landgångar har konstruerats med samma teknik och kvalitet som våra bryggsektioner. De ger kompromisslös hållbarhet och mångsidighet tack vare modulsystemet. Landgångarna tillverkas i aluminium, trä eller polyetylen.

Visa produkt

EZ Trail

EZ Trail är ett smart sätt att bygga ramper och gångbroar genom skogsområden, våtmarker och andra platser där det krävs en säker och stabilgångplattform.

 

Visa produkt

EZ Launch

Sjösättning har aldrig varit enklare tack vare den här konstruktionen i ett enda stycke, komplett med inbyggda spår för paddlar.


 

Visa produkt

Tillbehör

EZ Dock-systemet har många olika tillbehör inklusive förvaringsboxar, fendrar, pollare, bänkar, stegar och glidbrädor.


 

Visa produkt

 

 

Klicka på kartan för att se var din närmaste Återförsäljare för EZ Dock Bryggsystem finns