Säkerhet & Tillgänglighet

Vad är det för uppdateringar som gjorts i SSEN 1176 och hur skall man tolka dessa? 

Janne Wahlstedt, säkerhetsansvarig på HAGS kommer att guida dig igenom de delvis stora förändringar som har skett i del 5 (karuseller) och del 7 (Vägledning för drift- och underhåll) så att du får koll på vad som gäller. Janne är en omtyckt och pedagogisk kursledare med lång erfarenhet som certifierad besiktningsman.

Alla barn har rätt till lek enligt Barnkonventionen som blev lag i Sverige 1 januari. Hur skapar vi tillgängliga lekmiljöer som samtidigt är kreativa, inspirerande och stimulerande? Hur gör man med de lekmiljöer som redan finns? Går det att förbättra tillgängligheten på dem? Helen Bergander jobbar med tillgänglighetsfrågor på HAGS och kommer att hålla föredrag om tillgänglighet för barn med funktions-nedsättningar samt en workshop, där vi tillsammans tittar på hur vi kan göra lekplatser så bra som möjligt - för alla!

Varmt välkommen till en dag med fokus på säkerhet och tillgänglighet på våra lekplatser!

 

När & Var
Uppdateringskursv.39 23 sept Stockholm Scandic Grand Central
v.39 24 sept Umeå Scandic Plaza

v.43 20 okt Jönköping Scandic Elmia
v.43 21 okt Malmö Scandic Triangeln
v.43 22 okt Göteborg Scandic Europa 
 

Pris: 3 295:- + moms. I priset ingår fika och lunch. 
Standarddelarna som nu finns översatta till svenska ingår inte.
Det går dock bra att beställa dessa i samband med anmälan. 


Klicka här för att anmäla dig!
 

Vi följer noggrant myndigheternas rekommendationer. I det fall det uppstår restriktioner som begränsar resande eller mindre sammankomster så kommer utbildningen att genomföras online.