Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Vad gör vi på HAGS -COVID-19

 

Information

I stunder som dessa går våra tankar ut till alla runtom i världen som har drabbats av coronaviruset. Den globala spridningen av COVID-19 har fått betydande konsekvenser för privatpersoner, företag och hela samhällen.

HAGS förhållningssätt har hela tiden varit att följa myndigheternas rekommendationer för att skapa bästa förutsättningar för våra anställda, kunder, leverantörer och affärsverksamhet i denna tid av oro.

Förutsättningarna förändras i snabb takt. Som alla andra följer vi på HAGS detta för att snabbt kunna vidta lämpliga åtgärder. Vår europeiska ledningsgrupp har dagliga avstämningsmöten (via TEAMS) och är ansvariga för att planera åtgärder och eventuella begränsningar om så krävs.

Alla anställda som har möjlighet följer nu Folkhälsomyndigheternas råd och arbetar hemifrån med full tillgång till dator, telefon och möjlighet till videokonferens. Våra produktionsenheter är igång som vanligt. Personalen följer råden om social distansering och arbetsplatshygien. Vi har intensifierat desinfektion och rengöring på alla våra platser. För närvarande upplever vi inga väsentliga förseningar på våra ledtider.

Vi är medvetna om och respekterar att många av våra kunder vill undvika fysiska möten den kommande tiden. Dock vill vi påminna om att vi har möjlighet att genomföra videomöten via Microsoft teams eller via ett hederligt telefonsamtal. Vår ambition är att fortsätta hjälpa er på alla sätt vi kan. Kontakta oss för att diskutera möjligheter eller om du har några frågor gällande dina förutsättningar.

Ta hand om dig och de runtomkring dig.

Mattias Hellqvist
VD