Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

För ett liv i rörelse

 
 

Aktivitetskampanj 2023

HAGS har i mer än ett halvt sekel utvecklat och tillverkat robusta och hållbara aktivitetsredskap som utmanar, engagerar och inspirerar. Aktivitetskampanjen innehåller flera av våra storsäljare till ett attraktivt pris.

I kampanjen hittar du multisportarenor i flera modeller för olika bollsporter och andra fartfyllda lekar. En multisportarena gör skolgården och stadsmiljöer roligare och inspirerar till fysisk aktivitet – vilket är välkommet i vår stillasittande vardag. För dig som vill bygga upp en egen arena för fotboll, basket eller volleyboll erbjuder vi ett stort urval av utrustning, inklusive mål, korgar och nät.

För hinderbanor erbjuder vi också ett sortiment av hinderbanor som uppmanar till fysisk aktivitet. Våra hinderbanor är designade för att passa både nybörjare och mer erfarna träningsentusiaster med hjälp av två spår som har olika svårighetsgrader. Oavsett din nivå av fysisk kondition har vi produkter som passar dig.

Alla våra aktivitetsprodukter håller hög kvalitet och är enkla att underhålla.

Priserna gäller t.o.m. 31 augusti 2023 med leverans senast 30 november. Kampanjpriserna går inte att kombinera med andra rabatter.

 

 
 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar.

Kontakta Oss

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.