Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Lekfull framtid tillsammans

Låt dig inspireras

Vi erbjuder fina rabatter på många av våra nyaste produkter men också era absoluta favoriter så att du kan bygga inspirerande och hållbara utomhusmiljöer för lek och park.

 
 

Höstkampanj 2023 - För en lekfull framtid tillsammans 

Nu blickar vi framåt mot en färgsprakande säsong fylld med lek och avkoppling utomhus. I höstens kampanj finns produkter som är perfekta för att skapa levande och trivsamma utomhusmiljöer.

Hösten är en tid då naturen visar upp sin fantastiska skönhet, och vi vill hjälpa er att dra nytta av detta genom att erbjuda innovativa och säkra lekplatslösningar som engagerar barn i fantasifull och utmanande lek. Vår lekplatsutrustning är utformad med noggrannhet och omsorg för att ge barnen en plats där de kan utforska, utveckla sina färdigheter och skapa minnen för livet.

För de som längtar efter avkoppling och njutning utomhus har vi ett brett utbud av parkmöbler som ger komfort och stil till era utomhusområden. Våra parkmöbler och cykelförvaring är tillverkade av högkvalitativa material som är tåliga nog att klara av höstens växlande väderförhållanden. Ta en paus från vardagens stress och njut av höstens friska luft och vackra omgivningar på våra bekväma parkmöbler. 

Vi är övertygade om att våra lekplatsutrustningar och möbler för park & stad kommer att ge er en fantastisk höstupplevelse. Så låt oss tillsammans skapa levande och attraktiva utomhusmiljöer där både barn och vuxna kan njuta av höstens magi och samtidigt främja hälsa, välbefinnande och gemenskap.

Priserna gäller t.o.m. 31 december 2023 med leverans senast 31 mars 2024. Kampanjpriserna går inte att kombinera med andra rabatter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar.

Kontakta Oss

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.