Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Flexibla lekställningar

Vår utrustning för multilek kombinerar flera lekaktiviteter, från rollspelstillbehör till utmanande klätterställningar. Våra produkter finns i många olika material och utföranden, från strukturer i naturträ till stålprodukter med ett modernt utseende.

Skapa din utomhusmiljö

UniMini

Modulbaserade lekställningar för de lite mindre barnen. Här kan de leka affär, tar sig över gångbroar, ner för rutschkanor eller krypa genom spännande kryprör.

Visa produkter

UniPlay

Ett fantastiskt modulsystem med många olika lekaktiviteter, på olika nivåer. Välj mellan en klätterställning ur vårt standardsortiment eller sätt ihop din egna efter eget önskmål. 

Visa produkter

Lekställningar i stål

Innovativa lekställningar med organsiska former som uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Här får barnen  en rolig utmaning medans de leker. 

Visa produkter

Naturlek

Vårt Naturlekssortiment smälter harmoniskt in i stadsmiljöer och lantliga grönområden. Här finner du balans, klätter och hinderbanor men även små lekhus som kan bli allt från affär till djursjukhus med hjälp av barnens fantasi

Visa produkter

NRG Hinderbanor

Klättra, kryp, häng och balansera.... Vem älskar inte att testa sin förmåga på en häftig hinderbana? Här finns utmaningar för både stora och små.

Visa produkter