Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Linbanor

Linbanor för barn till lekplatser

Linbanor är den spännande lekställningen där barn ska ta sig från en plattform till en annan. Lekplatser med en linbana för barn lockar alla åldrar och bidrar till många timmar av lek. Det finns flera olika längder och svårighetsgrader. Samtliga linbanor har en robust konstruktion tillverkad för att klara av frekvent användning. Från HAGS kan ni köpa linbana till barn och vara trygg i valet av produkter.

 

Roliga linbanor som passar skolgårdar

Efter många timmar av stillasittande i klassrummet vill barn ut och leka. Linbana lockar till fantasifull lek under många timmar. Bara att våga ta steget från plattformen och glida fram är ett äventyr för små upptäckare. Varje produkt har relevant information som åldersgrupp, monteringsanvisning och hur lång tid det beräknas ta att få upp linbanan. Komplettera linbanan med en stadig plattform i trä som barn lätt kan gå upp på för att ge sig ut på ännu en åktur.

 

Uppskattat bland både stora och små barn

HAGS säljer linbanor som passar till många åldersgrupper. Säkerställ att den produkt ni ämnar att köpa är anpassad till rätt ålder. Till yngre barn finns det linbana som inte går lika högt ovanför marken. De större barnens linbana går högre upp från marken och har en snabbare fart. På marken där linbanan på lekplatsen eller skolgården går rekommenderas ett dämpande material om ett fall sker. Det kan exempelvis vara sand eller gräs som ger en mjuk landning så att leken kan fortsätta.

 

Locka till fartfylld lek med linbanan

En linbana passar bra till de mest aktiva lekarna. Fantasin låter barn kasta sig mellan lianer i djungeln eller ta sig fram över ett hav med hoppande hajar. Det blir snabbt en fartfylld stund där allt från koordination till balans övas upp på ett naturligt sätt. Att köpa linbana till en lekpark eller skolgård är en investering i barnen. Stora och små linbanor som snabbt blir populära, vilket kommer att leda till en fartfylld lek på ett naturligt sätt. 

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.