Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Pojkar åker linbana

Norna Arc

NORNA ARC inspirerar till att skapa vackra, naturliga lekvärldar. Här får du möjligheten att skapa lekplatser där barnen kan upptäcka både sig själva och världen runt omkring. Serien har ett högt lekvärde med många variationer:

  • Det finns alltid flera sätt att klättra upp, runt, över och under saker
  • Alla barn kan leka på sitt eget sätt
  • Konstruktionen erbjuder lek- och motorikutmaningar så att alla vill leka länge och mycket
  • Fantasifull och kreativ lek för alla åldrar
     

NORNA ARC använder Robinia-trä som fint smälter in i omgivningen och förbättrar den sensoriska lekupplevelsen på lekområdet. Visa produkterna. 

 

Balansera & klättra

Utmana din balans och styrka i klättring med detta fantastiska urval av produkter! Behåll koncentrationen när du balanserar samtidigt som du övar din koordination över de olika hindren.
Se produkter

Klätterställning

Testa dina färdigheter i klättring med NRG klätterställning. Här sätts din koordination på prov när du klättrar uppför stegar, rör dig över näten och ner på andra sidan. 
Se produkter

Lekhus

Vill du leka affär? Med NRG Lekhus främjas den fantasifulla leken. De uppmuntrar även till fysisk aktivitet med dess urval av lekhuspaneler som du kan blanda och matcha som du vill. 
Se produkter


 

Material

Robiniaträ har ett antal unika egenskaper. Många träslag har en begränsad livslängd vid kontakt med jord. Här är Robiniaträ annorlunda då det har en livslängd på upp till 32 år vid kontakt med marken - tack vare naturligt motstånd mot förruttnelse. Robiniastolpar från NORNA PLAYGROUNDS består endast av kärnträ. Ett naturligt, tåligt material som ligger högt på tryckhållfasthet och har lågt CO2-avtryck.

Stål och Robiniaträ är båda hållfasta material som kan hålla hela livet. Dessa egenskaper hos de två materialen gör dem till en perfekt kombination samtidigt som de blir estetiskt tilltalande, och gör att de passar i både en urban- eller naturlig lekmiljö. 
Stålfötterna håller träet över marken och skyddar mot förruttnelse, samt förhindrar att träet skadas av gräsklippare.

 

Installation

NORNA PLAYGROUNDS tillbringade flera år på att utveckla SMART ROBINIA® förborrade system. De är det enda företaget på marknaden som har ett unikt monteringsfärdigt system för ROBINIA® trä. Det blir en snabbare och enklare installation som kräver färre verktyg. SMART ROBINIA® system:

  • Har alla hål förborrade och fästen monterade - säkerställer korrekt och säker montering varje gång
  • Har varje del märkt för enkel identifiering - minimerar tiden för att hantera utrustningen under installationen
  • SMART ROBINIA + stålfötter = enkelt att byta utan att gräva i marken. Förenklar också byte av rep
  • Nya förborrade stolpar kan levereras på 4 veckor

 

pojke voltar på ett räcke

Barn klättrar i nät

Pojkar sitter i ett klätternät

Barn i lekhus

NORNA PLAYGROUNDS har många års erfarenhet av att skapa lekredskap som stimulerar barns fantasi, kreativitet och motoriska färdigheter. Läs mer om NORNA PLAYGROUNDS här.