Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Rutschkanor

Rutschkanor utomhus för barn

Att glida ner för en rutschkana är ett spännande äventyr. En rolig lek som garanterat får fart på barnen året runt. HAGS säljer rutschkanor för både stora och små barn med olika lutning och längd. Komplettera en rutschkana med en lekställning eller använd för sig själv. De är tillverkade för att monteras och användas utomhus under lång tid. Sortimentet består av allt från klassiska modeller till lekfulla varianter och spännande tunnlar.

 

Släntrutschkana för kuperade miljöer

I kuperade miljöer kan en släntrutschkana användas. Själva rutschkanan går då utför slänten där barnen gång på gång kan åka. På så sätt kräver inte rutschkanan utrymme av befintliga utomhusytor utan istället kan outnyttjade områden användas. Släntrutschkanor finns i flera längder och modeller till barn i alla åldrar. Det finns också rutschkanor med en liten sväng på vilket ger en ännu längre åkupplevelse. Rutschkanorna är tillverkade av robust material med ett stort fokus på användarvänlighet. 

 

Fina rutschkanor för lekplats och förskola

Skapa en spännande lekplats och förskola där barnen vill ge sig ut och utforska. Rutschkana utomhus bjuder in till att klättra upp för den, men också ta sig mod att glida ner. För de lite yngre barnen finns mindre rutschkanor att köpa. De är inte lika höga och finns med fantasifulla figurer på sidorna. Att kombinera lek med att ta sig upp och ner ger mycket rörelse och övar upp koordinationen på ett naturligt sätt. Det skapar en lekplats värd att längta till.

 

Stora rutschkanor i plåt till skolgårdar och offentliga miljöer

Plåt är ett väldigt tåligt material som klarar av den dagliga utmaningen av lekande barn. Rutschkanor på förskola och lekplatser är ett av de mest populära inslagen. Modellerna som har en tunnel skapar en extra nivå av spänning när barnen åker genom den mörka tunneln. Det går att använda en rutschkana året runt och lekarna blir till äventyr som aldrig riktigt kommer att vilja ta slut. Kreativa möjligheter där alla barn har möjlighet att leka på sina egna villkor.