Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Alla blivande balansgångare uppmanas att delta...

Rosenlund Möbelserie

HAGS nya balanslina Slackline!

Oavsett om du är ung eller gammal kommer du att dras till Slackline för att testa din balansskicklighet när du försöker ta dig från en plattform till nästa.  Hörnstenarna i sortimentet är den robusta plattformen och till dessa kan du koppla ett par olika varianter av balansrep.  Vi erbjuder både slackline rep och jungle rope. Repen finns i olika längder och tjocklekar. Från den robusta plattformen har du möjlighet att koppla på tre rep som går i olika riktningar för att öka banans längd och svårighetsgrad.

Slackline-plattform

Hörnstenarna i slacklinesortimentet. Anslut upp till tre rep till varje plattform! Tillverkade av slitstark, robust polyuretan (PUR), med en gjuten grund, kommer dessa plattformar att stå emot väder och vind!

Visa produktinformation

Jungle Rope

Jungle rope är tillverkat av tjockt marint rep, ett extremt tryckbeständigt material som gör det till en effektiv stötdämpare. Utformad för att klara de tuffaste förhållandena och kan hålla vikten av en elefant!

Visa produktinformation

Tillgängliga storlekar och färger

De tredubbla Slackline-repen finns i 3 storlekar och 3 färger för att höja önskade kombinationer till en ny nivå.

Material

Plattformar av gummi

Den formgjutna gummiplattformen av polyuretan (PUR) erbjuder ett robust, tryggt och säkert utrymme för att bemästra balansen!

Flätat PP-rep

Djungelrepet är tillverkat av 140 mm flätat PP-rep. Ståltrådskärnan är utformad för att tåla de tuffaste förhållandena. Den är nötningsbeständig och extremt motståndskraftig.

Stålförstärkta linor

Slackline-repet på 50 mm är en kombination av tre 16 mm flätade nylonstålförstärkta linor med aluminiumkopplingar.

Starka, hållbara kontakter

Starka och hållbara aluminiumkontakter som är korrosionsbeständiga och långvariga.

Inspirationspaket

Vågar du ta dig an utmaningen? Ta reda på mer om detta nya sortiment idag!