Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Trampoliner

Nedgrävd trampolin utomhus för barn och vuxna

Du blir aldrig för gammal för att hoppa studsmatta! Det är otroligt roligt och bjuder samtidigt på riktigt bra träning. Trampoliner med studsmatta finns i flera storlekar och grävs ner i marken. Väderbeständigt material gör att denna studsmatta är anpassad för att vara utomhus året runt. 
En hög maxvikt gör att även vuxna kan hoppa och studsa fram. Önskar ni mer information om produkten är ni alltid välkommen att kontakta oss, vi guidar er fram till rätt lösning.

Trampoliner för lekplatser och offentliga miljöer

En lekplats som har en trampolin är populär hos barn i alla åldrar. Det är också ett bra val med trampolin i offentliga miljöer. Stadens torg är ett bra exempel där alla lätt kan roa sig och samtidigt få gott om motion. Trampolinhoppning har en rad positiva hälsoeffekter där det går snabbt att få upp pulsen. En aktivitet som alla kan utöva på sina egna villkor. Investera i en trampolin utomhus som allmänheten kan ta del av.

Kvadratisk, avlång eller rund trampolin

Sortimentet består av både stora och små trampoliner i flera storlekar och former. Kvadratisk, avlång eller rund – här finns något för varje yta. På varje produkt finns exakta mått angivet så att ni ska kunna säkerställa att den får plats. För större områden går det att använda två eller fler trampoliner och skapa ett område med studsmattor. Det finns flera färger att välja mellan så att den trampolin ni väljer att köpa passar bra in med sin omgivning.

Mer fysisk rörelse med roliga aktiviteter som trampolinhoppning

HAGS uppmuntrar till ökad rörelse på ett roligt och naturligt sätt. Att använda en trampolin som studsmatta behöver inte ens upplevas som träning, utan en rolig aktivitet att uppleva tillsammans med kompisar. Produkten kommer med tydliga monteringsanvisningar för att kunna tas i bruk så snart som möjligt efter leverans. Nätet på trampolinen är av hög kvalitet och håller för många timmars hoppning. Ta hand om offentliga ytor genom att investera i roliga produkter som bidrar till ökad aktivitet