Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Dennis för tillgänglig vipplek

En vippgunga som passar perfekt i såväl den lokala lekplatsen som i den stora utflyktslekplatsen och är till för barn oavsett förmågor. Till skillnad från andra inkluderande vippgungor är denna inte bara för rullstolsburna – alla kan ha roligt tillsammans.

Designen har många tillgänglighetsfunktioner, inklusive en anpassad sits placerad i rullstolshöjd som ger användarna det utrymme de behöver för att förflytta sig in i den från sittande läge och en bågformad ledstång som kan användas för att få vippgungan att gunga om man har begränsad möjlighet att använda benen.

 

Visa produkter

Rosenlund Möbelserie

Utformad för komfort

Det stödjande ryggstödet är utformat för användaren ska sitta bekvämt. Som tillval finns även vid behov en fempunktssele håller användaren säker.

Handtagen på ryggstödet gör det samtidigt möjligt för föräldrar eller vårdare vid behov att hjälpa till att få vippgungan i rörelse. Det finns också ett handtag framför sätet som användarna kan hålla i för extra stöd.

Finurlig design

Den smarta designen tillåter upp till tre användare samtidigt. Barn kan sitta på vardera sidan av gungbrädan, med en i mitten. De kan sedan gunga på olika sätt.

Barnet i mitten kan stå upp och hålla i det bågformade mitträcket och svänga sida till sida för att skapa fart. Alternativt kan barnen i sätena använda sina ben för att röra vippgungan eller använda den centrala ledstången om de har begränsad styrka i benen.

Designad med tillgänglighet i fokus

Produktutvecklingsprocessen stöddes av flera branschexperter från specialområdena barnutveckling, inkluderande design och utbildning samt vårt team av designingenjörer. Produkten är TÜV-certifierad och har prövats av en mängd olika användare under flera tester på fältet.

Dennis Tillgänglig vipplek erbjuder ett alternativ till den klassiska gungbrädan med smarta funktioner som tilltalar alla barn. Denna inkluderande lekplatsklassiker finns i rött, gult, grönt eller grått, men skräddarsydda färger finns tillgängliga på begäran. Förankra den i eller över marken, beroende på din nuvarande lekplatslayout.

Utvecklingsprocessen - Idé till verklighet

X

Behöver du hjälp?

 

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com