Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Solberga

Slå dig ner, slappna av och slipp stress i parken eller på utsiktsplatsen.

Med inspiration från skogen och träden har Solberga fått sin form. Från sidan kan man se en trädstam med en gren som sträcker sig ut. Detta har även gett inspiration till namnet då det finns en liten ort i de småländska skogarna runt om kring Aneby, där HAGS en gång började sin resa. De naturliga formerna och de slanka linjerna på solbädden ger nästan en känsla av att sväva.

Med fokus på att alla ska kunna vara med så är Solberga designad för att man tillsammans ska kunna sitta och umgås ute i naturen med stabilt stöd för både rygg och fötter. Med en bredd på 1 meter respektive 1,8 meter så finns det gott om utrymme för hela kompisgänget eller om du själv vill slappna av på hela ytan.

Design: Ludvig Rundlöf, HAGS Sverige
Med en utbildning inom produktutveckling, inriktning möbeldesign och 11 år på HAGS i bagaget är Ludvig en fena på form och funktion. Inspirationen hämtas ofta från städer och arkitektur och tycker om när det finns en utmaning.

Visa produktsida

Material och färger

Solberga är framtagen med god kvalitet som håller under lång tid. Tillverkad av skandinavisk furu som behandlats med ett träskyddslager som inte bara ger en snygg finish utan även ökar livslängden och skyddar mot röt- och mögelangrepp. Skelettet på Solberga består av stål som håller ihop hela konstruktionen och står emot väder och vind.

Med endast två material blir solbädden lätt att återvinna och återbruka. Det är lätt att byta ut delar vid slutet an livscykeln så att den kan leva vidare ännu längre. Eftersom trä är ett förnybart material så har den ett lågt koldioxidutsläpp. Stålet innehåller en hög andel återvunnet material vilket innebär att miljöpåverkan är relativt liten.

red galvanised      

Grå/Svart

Galvat

 

 

 

 

 

 

X

Behöver du hjälp?

 

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com