Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

UniMini - Lekglädje till den yngre generationen

 
 

En sann klassiker

Redan 1992 lanserade vi UniMini som är framtaget för yngre barn. Ett komplett modulärt leksystem som du kan skräddarsy och bygga så att det passar perfekt i din park eller bostadsområde.

Med mer än 30 år av glädje, nyfikenhet och lek ville vi ge UniMini leksystem en uppdatering. För att fortsätta inspirera barn till lek och rörelse har vi designat nya roliga komponenter och ställningar. Några av komponenterna har fokus på  tillgänglighet och inkluderande lek så att det tillför mer lekvärde för alla – oavsett förmågor!

Med nya tak och golv kan du enkelt lägga till helt nya och spännande former till en lekställning. Några av komponenterna är miniatyrer av komponenter som vi har i vårt leksystem för de äldre barnen - vilket skapar extra utmaningar och spänning.

 

Från idé till verklighet

Vi ville ge fler barn mellan 2-5 år möjligheten att leka tillsammans på sina egna villkor. Allt från horisontella nät där de kan slappna av eller krypa runt i, till wobble bridge och wobble climb där de kan utmana sig själva både när det kommer till höjder och balans. De nya spelpanelerna bjuder in barnen att leka tillsammans. Detta ger de yngre barnen en chans att utforska och fortsätta att bygga på sin motorik samtidigt som de kan samla nya erfarenheter.

För att säkerställa att våra produkter har den typ av lekupplevelse som barn vill ha, testar vi alla våra lekredskap. En möjlighet inte bara för oss utan även för barnen att komma och prova nya sätt att leka i en trygg miljö. Spelen har installerats på en förskola i Göteborg, där de var mycket populära. Vi anordnade även ett tillfälle för en lokal förskola i Aneby, för att testa en större enhet som vi installerade på HAGS.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
 
 

Lekställningar

 

Boren

 

Runn

 
 

Höjdpunkter

Nya former

Vill du göra din enhet mer intressant genom att använda olika former? Vi har skapat komponenter som kommer ge lekplatsen ett mer unikt utseende med hjälp av golv, tak & paneler. Exempel på detta är Triangle deckCurved bridgeHexagon roof och Sail roof.

Färger

Den nya UniMini-serien kommer i en mängd olika färger, nu i blått och gult. Detta möjliggör en kompletterande blandning av paneler och inspirerande teman som hav och landskap. Vi erbjuder våra nya ställningar i en enda färg (Vättern), harmoniska färger (Storavan & Hornavan) och energiska färger (Boren & Runn).

Nya interaktiva komponenter

För att öka glädjen för barnen har vi inkluderat nya interaktiva komponenter som ger ett bredare användarområde. Exempel på detta är nya spelpaneler & spelbord, fönster, peekaboo & hål att krypa igenom tillsammans med mer utmanande spelfunktioner för de som är redo för mer spänning som wobble bridge & wobbly climb. Detta utmanar både visuella och motoriska färdigheter.

 
 

Obegränsande möjligheter

Med 30 år under bältet kan du med all säkerhet kalla UniMini leksystem en riktig klassiker. Genom dess obegränsade möjligheter till kreativ design kan den uppdateras och förnyas över tid. Nya idéer, nya material och nya krav kan enkelt läggas till det flexibla baskonceptet. Vi skapade även möjligheten att byta ut paneler, stolpar och andra komponenter redan från början. Något som blir riktigt bra för både miljön och plånboken.

Den nya UniMini serien är utvecklad på ett sätt så att den är kompatibel med resten av UniMini-sortimentet. Det innebär att du kan byta ut paneler, tak och komponenter till din enhet som du redan har installerad. Eller för att förlänga den ytterligare!

 
 

Utforska hela UniMini-sortimentet

Se produkterna

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar.

Kontakta oss

X

Behöver du hjälp?

 

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com