Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Utemöbler i HPL

När det kommer till att skapa bekväma och inbjudande utemiljöer kan de rätta möblerna göra stor skillad. Möbler i HPL är populära val när det kommer till hållbara och väderbeständiga möbler för utomhusbruk. Oavsett om det är för trädgården, uteplatsen, parken eller andra offentliga platser, erbjuder möbler i HPL en hållbar och attraktiv lösning för en bekväm och funktionell utomhusmiljö.

Vi tror att utemöbler inte bara bör vara trevliga att titta på utan också funktionella med lågt underhåll.

Det finns många fördelar med utemöbler i HPL:

Slitstark: HPL är ett mycket tåligt material som är resistent mot stötar, repor och väder som UV-strålar, regn och fukt. HPL-möbler är designade för att motstå blekning orsakad av exponering för solljus. Den kan motstå påfrestningar och behålla sitt utseende och funktion under lång tid.

Lågt underhåll: HPL-möbler kräver minimalt underhåll. Det är lätt att rengöra och kräver inte regelbunden färgning, tätning eller målning som andra utomhusmaterial. 

Beständig mot fukt och mögel: HPL är mycket fuktbeständig, vilket gör den till ett idealiskt val. Det absorberar inte vatten, vilket hjälper till att förhindra tillväxt av mögel, mögel och röta. Denna funktion säkerställer att dina möbler förblir i gott skick även i fuktigt eller regnigt klimat.

Lång livslängd: På grund av sin tålighetoch motståndskraft mot olika utomhusförhållanden tenderar HPL-möbler att ha en längre livslängd jämfört med andra material. Att investera i HPL utemöbler kan vara ett kostnadseffektivt val i längden, eftersom du inte behöver byta ut dem så ofta, vilket gör det till ett hållbart val.

Dessa fördelar gör HPL utemöbler till ett populärt val för bostäder, kommersiella utrymmen, skolor, företag, parker och rekreationsområden.

Ekeby möbelsortiment i HPL

Ekeby är en robust och stilfull möbelserie med minimalistisk elegans. Den enkla, tidlösa och praktiska designen gör att många kan gjädjas utav Ekeby i många år.

 

Läs mer om Ekeby möbelserie

 

Picknickbord i HPL

Picknickbord i HPL är tåliga utemöbler designade för att människor ska kunna samlas och umgås tillsammans. Med HPL står de emot repor, blekning och missfärgning.

 

Läs mer om våra picknickbord

 

 

 

 

Material och Färg

Ekeby och våra picknickbord i HPL finns som standard i grön, grå och beige HPL tillsammans med ett svart eller galvaniserat stativ av stålrör. Ekeby har också armstöd att köpa till om man önskar. 

red galvanised galvanised

Svart

Galvaniserad

Grön

Grå

Beige

 

 

 

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com