HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska PlayPower - ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. 

 

Vi söker nu en medarbetare till vår kundsupport för vikariat på ca 1 år

Vi söker dig som tycker om att arbeta med service, våra kunder, vill jobba i team och har förmåga att ta egna initiativ. Du behöver vara en noggrann och samarbetsvillig person som har ett tydligt affärsintresse.

Du ansvarar för ordermottagning och all övrig kundkontakt. Du erbjuder professionell hjälp och ett vänligt bemötande främst via telefon och e-post. Offertarbete, frågor kring produkter och priser, kampanjer mm hanterar du dagligen. Teknisk förståelse är ett plus.

Du är en person med hög social kompetens. Du är en teamspelare som trivs med att vara del av ett team. Du är flexibel, lösningsorienterad och har en positiv inställning till att ha många bollar i luften då arbetet periodvis är säsongsbetonat med hög arbetsbelastning.

Goda kunskaper i engelska är ett krav.

För mer information kontaktar du Ulrika Lundqvist, 0380-42817 eller u.lundqvist@hags.com

Sista ansökningsdag är den 10 mars och skriftlig ansökan skickas till l.edeborg@hags.com