Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan leka, umgås, träna och må bra. Vi är en global leverantör som erbjuder produkter inom Lek, sport & Fitness, Park & Stadsmiljö samt Marint och Flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. 

Vi söker en ny montör till vårt Installationsteam.

Som montör i vårt installationsteam blir du en del av vår Projekt & Installations avdelning. Ett team som ansvarar för montering både externt ute hos våra kunder och internt i samband med mässor, fotograferingar, provmonteringar m.m. Som montör deltar du aktivt ute på arbetsplatsen vid installationer. Detta innebär att du oftast är på resande fot måndag – torsdag.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Installation av HAGS- utrustning
  • Kundkontakt vid monteringar
  • Utföra utbyten/justeringar hos kund vid ex. reklamationer
  • Entreprenadarbete så som plattsättning, plantering och grävning
  • Platsbyggnationer/ snickeri i offentliga miljöer
  • Svara på inkommande samtal/mail rörande tekniska frågeställningar, säkerhet och reklamationer
  • Registrera reklamationer i Jeeves, upprätta ev. ersättnings-order.

Att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra med positivitet ser vi som en självklarhet. Du har alltid kunden i fokus och din service känsla är hög. Naturligtvis är du tekniskt kunnig och van vid att läsa mark och konstruktionsritningar. Du har goda kunskaper i MS Office och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Tidigare kunskaper i Jeeves, produktkännedom eller erfarenhet av att installera HAGS produkter är meriterande. Eftersom Lek är en del av vårt DNA söker vi dig som har barnasinnet och nyfikenheten kvar.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Anita Gustafsson, chef för Teknisk support på 0380 - 473 31 (semester 20180723 - 20180813).

Ansökan skickas till l.edeborg@hags.com senast den 31 aug 2018.

Hämta annonsen som PDF >>