OPERATIV INKÖPARE till HAGS

HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. Läs mer på www.hags.se.

HAGS behöver nu förstärka sin organisation med en operativ inköpare. Du kommer att självständigt ansvara för inköp från Play Power koncernen och från andra 3:e parts bolag. Då inköpen resulterar i direktleveranser till våra kunder kommer du att ha kontakt med diverse transportbolag.
Du kommer även att bistå med support internt med leverantörsrelaterade frågor och offerter samt upplägg av artiklar i vårt affärssystem.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från inköpsarbete och utbildning på minst gymnasienivå. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav då arbetet innebär många internationella kontakter. Goda kunskaper i vårt affärssystem Jeeves är också ett plus.  

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har driv och förmåga att arbeta självständigt. Du är mål- och resultatorienterad men även förtroendeingivande och duktig på att bygga goda relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i ett stabilt och välrenommerat företag som ligger i framkant vad gäller kvalitet, innovation och utveckling av produkter.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Fredrik Kylefjord, Distribution & Property Manager på 0380 – 428 12.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 15 september till l.edeborg@hags.com.