HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom lekplatsutrustning, träningsutrustning, parkmöbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. 

 

HAGS behöver nu förstärka organisationen med 1 st säljare till vårt distrikt i syd och då gärna med utgångsort Malmö. Vi har högkvalitativa produkter och är kända för vårt engagemang och att vi arbetar nära våra kunder. Du kommer att självständigt ansvara för hela försäljningsprocessen från besök till genomförande och uppföljning. Rollen innebär att driva och utveckla långsiktiga relationer med befintliga kunder, men också att identifiera och bearbeta nya kunder.

Som säljare är du en viktig länk i att ytterligare stärka HAGS position i Sverige. Kunderna finns till stor del inom kommunens mark- och stadsbyggnadsförvaltningar men också inom bygg- och entreprenad, samt arkitekter och designers. Du utgår från din hemort som med fördel ligger i distriktet och har regelbundna säljmöten med dina kollegor.

Vi söker dig som har erfarenhet från kvalificerad försäljning gärna i samma eller liknande bransch. Du kan även ha erfarenhet från park- mark – eller anläggningssektorn eller har du kanske tidigare haft en roll där du arbetat med entreprenörer och stadsplanerare.   

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har driv och förmåga att arbeta självständigt. Du är mål- och resultatorienterad men även förtroendeingivande och duktig på att bygga goda kundrelationer. Vidare är du affärsmässig och redo att göra det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i ett stabilt och välrenommerat företag som ligger i framkant vad gäller kvalitet, innovation och utveckling av produkter. Tjänsten som säljare innebär övernattningar.

Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 31 januari till n.skarby@hags.com eller j.lantz@hags.com