Säljare till HAGS i Aneby AB
RekryteringsHuset i Sverige AB


Är du en affärsinriktad person med hög personlig drivkraft som vill skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Vill du arbeta i ett marknadsledande globalt företag i en intressant bransch? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som Säljare på HAGS östra distrikt.

Företagsbeskrivning
HAGS i Aneby är en global leverantör av utomhusprodukter såsom klätterställningar, lekplatsutrustning,träningsutrustning, park-möbler och flytbryggor. Företaget är en del av amerikanska Play Power – ett av de ledande företagen inom rekreation med såväl produktion samt säljkanaler över hela världen. HAGS verksamhet bedrivs ansvarsfullt utifrån ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Företagets värdegrund och de riktlinjer som ligger till grund för hur verksamheten ska bedrivas är väl definierade och är vägledande för relationer internt, med affärspartners och andra intressenter. HAGS i Aneby har ca. 100 anställda och omsätter drygt 400 MSEK. Läs mer på www.hags.se

Arbetsuppgifter
Som säljare på HAGS östra distrikt är du en viktig länk i att ytterligare stärka HAGS position som marknadsledande i sin bransch. Du ansvarar du att skapa och bibehålla långsiktiga relationer, identifiera affärsmöjligheter samt ge förstklassig service och aktivt bidra till att vidareutveckla distriktets kunder, lönsamhet och tillväxt. I rollen ingår att aktivt, planerat och proaktivt bearbeta kunder som till stor del finns inom kommunens mark-och stadsbyggnadsförvaltningar men även inom bygg och entreprenad samt arkitekter och designers. Du rapporterar till Försäljningschefen Div Norr. Distriktet innefattar Ödeshög i söder- Laxå/Karlskoga upp mot Örebro/ Hällefors i väst, Eskilstuna/ Nyköping i Norr till Gotland i Öst. Du utgår från din hemort som med fördel ligger inom distriktet och du deltar regelbundet i möten med dina kollegor.

Bakgrund/erfarenhet
Vi söker dig med flerårig erfarenhet från försäljning B2B med bevisat goda resultat eller kunskap och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Vi önskar att du har en dokumenterad erfarenhet inom koncept-, projekt eller teknisk försäljning i en projektorienterad verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning inom bygg, kommunal verksamhet eller fastighetsbranschen. Vi önskar en affärsinriktad person som genom effektivt och rådgivande säljarbete bygger långsiktiga kundrelationer. Du ser värdet av teamarbete och har själv en god samarbetsförmåga och ett arbetssätt där du samverkar framgångsrikt med kolleger inom försäljningen samt gentemot andra enheter inom företaget.

Då tjänsten innefattar många externa och interna kontakter krävs det att du har en mycket god kommunikationsförmåga både på svenska och engelska i tal och skrift.

Du har även relevant datavana och erfarenhet från CRM, Office, webb, mail samt affärssystem. B-körkort är ett krav.
För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas i ett stabilt och välrenommerat företag som ligger i framkant vad gäller kvalitet, innovation och utveckling av produkter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Niklas Lindomborg, RekryteringsHuset 0727-125573.
Välkommen att läsa mer och söka tjänsten på www.rekryteringshuset.se

> Hämta platsannonsen som PDF