Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Följ naturens egen design – med Sofiero.

Skapa dina egna former och kombinationer efter de förutsättningar omgivningen erbjuder. Runt träd och stenar, längs med gångstråk eller lite vid sidan av. Låt fantasin flöda.

Tanken bakom designen av Sofiero var att skapa ett mångsidigt, tidlöst sortiment som skulle ge arkitekter och stadsplanerare flexibiliteten att skapa livliga och inkluderande sociala utrymmen. 
 
Jan Wickelgren, samarbetande designer av Sofiero

 

Om Sofiero 

Sofiero är ett lysande exempel på hur man kan få en stilren, nästan lite stram, skandinavisk formgivning att förmedla en mjuk och inbjudande känsla. Serien som skapades 2013 har en tidlös och harmonisk design. där produkterna redan från början var tänkta att kombineras på en mängd olika sätt. Nu har vi låtit designern Janne Wickelgren ta ut svängarna lite till. Resultatet blev ett smart byggbart system som gör det möjligt att forma ditt eget personliga Sofiero. Helt utifrån dina behov och din plats, som kan vara såväl under bar himmel som under tak. Vi är särskilt glada för att systemet utökar tillgängligheteten ännu mer. Sofiero är för alla.

Jan Wickelgren är en prisbelönt svensk arkitekt och formgivare som ända sedan 1970-talet har designat lekprodukter och möbler för HAGS. Med sin unika förmåga att förena det enkla och självklara med skönhet och funktion skapar Janne favoriter som håller.

 

 

Olika kombinationer


 

=

45° Svängd Pall

x 4


+

Runt Bord

x 1


 

=

90° Svängd Bänk

x 4


 

=

90° Svängd Bänk

x 4


+

Rak Bänk

x 2