Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Sofiero

Vår omtyckta serie Sofiero skapar härliga mötesplatser efter de förutsättningar omgivningen erbjuder. Med en mjuk men ändå stilren design passar möblerna in i många olika miljöer och utrymmen. Vi har nu lanserat en rad nyheter som gör möbleringen av det offentliga rummet än mer flexibelt och inbjudande.

Om Sofiero

"Tanken bakom designen av Sofiero var att skapa ett mångsidigt, tidlöst sortiment som skulle ge arkitekter och stadsplanerare flexibiliteten att skapa livliga och inkluderande sociala utrymmen." 
 
Jan Wickelgren,  formgivare av Sofiero


Sofiero är ett lysande exempel på hur man kan få en stilren, nästan lite stram, skandinavisk formgivning att förmedla en mjuk och inbjudande känsla. Serien som skapades 2013 har en tidlös och harmonisk design. där produkterna redan från början var tänkta att kombineras på en mängd olika sätt. Nu har vi låtit designern Janne Wickelgren ta ut svängarna lite till. Resultatet blev ett smart byggbart system som gör det möjligt att forma ditt eget personliga Sofiero. Helt utifrån dina behov och din plats, som kan vara såväl under bar himmel som under tak. Vi är särskilt glada för att systemet utökar tillgängligheteten ännu mer. Sofiero är för alla. Serien utökas ytterligare under hösten 2020 då vi lanserade Sofiero Barmöbler! Senaste tillskottet erbjuder en lättplacerad, skön liten rastplats som passar överallt där människor behöver en paus. 


Jan Wickelgren är en prisbelönt svensk arkitekt och formgivare som ända sedan 1970-talet har designat lekprodukter och möbler för HAGS. Med sin unika förmåga att förena det enkla och självklara med skönhet och funktion skapar Janne favoriter som håller.


Sofiero är en av våra mest omtyckta serier. Det är lätt att förstå, med en design som känns både stram och mjuk passar den i både stads- och parkmiljöer. Här finns möjlighet att kombinera produkter efter egna behov och skapa nya härliga mötesplatser. 
Sofieromöblerna är tillverkade av skandinavisk furu ifrån FSC certifierade leverantörer. Det kalla klimatet på våra breddgrader gör att träden växer långsamt och utvecklar en tät och kompakt kvalitet. Det gör att skandinavisk furu är ett av bästa materialen för möbler som skall användas utomhus.


Visa alla produkter

 

 

 


 

=

45° Svängd Pall

x 4


+

Runt Bord

x 1


 

=

90° Svängd Bänk

x 4


 

=

90° Svängd Bänk

x 4


+

Rak Bänk

x 2