Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Papperskorgar

Papperskorgar i plåt och metall för utemiljö

Platser där människor samlas innebär också att det uppstår behov av att slänga skräp, därför måste det vara enkelt att hålla rent. Genom att strategiskt placera ut papperskorgar i utomhusmiljön underlättar du för allmänheten att hitta var de ska slänga sitt skräp. Även antalet papperskorgar är viktigt, de får inte bli fulla för snabbt. HAGS tillverkar papperskorgar för utomhusbruk i plåt och metall. De passar perfekt i offentliga miljöer som utmed promenadstråk och trottoarer, särskilt i centrala delar av staden, men även i exempelvis parker och både utanför och inne i köpcentrum.

 

Snygga papperskorgar i modern design

I vårt breda sortiment hittar du snygga och stilrena papperskorgar som fungerar i alla tänkbara miljöer. Välj storlek och färg efter vad som passar era behov allra bäst. Vi har både populära färger som svart och silver, men också mer färgstarka alternativ. Självklart har vi den klassiska gröna papperskorgen i plast som vi alla känner igen. Att sätta upp papperskorgar är varken tråkigt eller fult, använd istället papperskorgarna som ett inslag i utemiljön som höjer utseendet och intrycket.

 

Förbättra den offentliga miljön med fler papperskorgar

HAGS har både smarta och snygga lösningar som på ett praktiskt sätt hjälper er att hålla rent och undvika nedskräpningar. Våra prisvärda modeller kan antingen monteras på vägg, gjutas i marken eller vara fristående på fot. Modellerna kan även anpassas för hantering av glas, metall, plast och annat avfall, med motsvarande etiketter för enkel identifiering. Våra papperskorgar är enkla att tömma och tål långvarig användning i påfrestande utomhusmiljöer, året runt i både regn och snö.

 

Soptunnor med lock för användning utomhus

Det finns fördelar med att ha soptunnor och papperskorgar med lock. Detta förhindrar att exempelvis fåglar och andra djur kan komma åt och dra ut soporna på marken. Ett lock förhindrar också eventuell dålig lukt från att sprida sig allt för mycket. Den hållbara metallen och plåten håller en hög kvalite och är anpassade för användning i alla tänkbara offentliga miljöer. Var med och värna om miljön genom att göra det lättare att hålla rent i samhället, istället för att onödigt skräp ska hamna på gatan och i naturen.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com