Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Pergola & Uterum

Stor pergola för offentlig miljö utomhus

Skapa trevliga områden med skugga i offentliga miljöer utomhus. För vuxna och barn som är känsliga för solen, eller lider av allergi, krävs det att det finns möjlighet till skugga på lekplatser och andra allmänna platser. En pergola är en bra lösning för att skapa utrymmen för både umgänge och vila i skydd från solens strålar. Vi har rejäla moduler som kan kombineras i önskad storlek samt fristående, mer enkla varianter i trä. Vi erbjuder även bersåer som är en perfekt plats för avkoppling, fika och rast. Där är du skyddad från både sol och ruskigt väder.

 

Berså i trä med tak för lekplats, parker & rastplatser

Trä är ett levande material som smälter in lika bra i moderna stadsmiljöer som i frodiga naturområden. En berså i trä ger ett bra skydd från både sol, regn och kyliga vindar. I en berså finns det plats för både bänkar och bord. Här går det att samlas för att umgås en stund och ta skydd från i skuggan. Modellerna passar in i offentliga utemiljöer som skolgårdar, lekplatser, parker och grönområden. Berså är robust och stabil, den förankras i marken och har en lång förväntad livslängd.

 

Inglasat uterum & pergola i kanalplast

En pergola i kanalplast blir som ett inglasat uterum där ljusinsläppet är maximalt. Eftersom att denna typ av pergola byggs i moduler är möjligt att bygga och anpassa utifrån era behov. Det blir ett trevligt utrymme som passar för exempelvis möten, undervisningar och föredrag. I vårt sortiment hittar ni Nova Shelter som är tillverkade i galvaniserat stål och plexiglas vilket ger en mycket tålig konstruktion. Modulerna går även att använda till växtodling och som en plats för socialt umgänge. Detta är ett bra alternativ som ger både skydd från solen och plats där många personer kan samlas på en och samma gång.

 

Skapa platser för umgänge & vila i utemiljöer  

Vi på HAGS gillar att uppmuntra till rörelse och umgänge utomhus. Genom att förbättra er utemiljö med en pergola skapar ni en plats där människor kan träffas på, oavsett om man söker en tillfällig paus från solens starka strålar, tar en rast under bilresan eller fikar under en lång promenad. Det skyddande taket gör pergolan till ett bra alternativ oavsett vilket väder det är. Den passar lika bra vid utflyktsmål och rastplatser som vid skolor, lekplatser och i stadsmiljöer.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com