Böda Sand - Staden vid stranden

Böda Sands camping på Öland är med sina 1350 campingplatser och 125 stugor Sveriges största camping. Anläggning är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand och är en komplett by med pool, spa, bastuvärld, lekpark, restauranger, pub, after beach, bageri, ICA-butik, frisör, kiosk, gatukök och pizzeria. På området ligger även Böda Sand GK - en 9 håls fullängdsbana. Böda Sand har 7 000 boende gäster varje dag under säsongen samt 3 000 dagsgäster per dag.

Böda Sand ägs till 100% av familjen Barkevall från Öland. Familjen har drivit anläggningen i egen regi sedan 1994. Deras vision är att leverera familjens bästa semesterupplevelse. Erbjuda en upplevelserik och bekymmersfri semester för hela familjen, baserad på högkvalitativt, mångfaldigt och prisvärt boende i kombination med närliggande dags- och kvällsaktiviteter. De kallar det barfotalyx!

 

Man blir aldrig för gammal för att leka

I denna gigantiska labyrint som är Sveriges största sammanhängande lekställning finns något för alla medlemmar i familjen!
Gillar du att klättra, rutcha eller kanske snurra? Detta är bara en liten del som bidrar till en fantastisk upplevelse på Böda Sands lekplats på Öland. För pekaren över bilderna för mer information om de olika momenten som lekställningen erbjuder.

”Vår vision med den nya lekplatsen var att skapa en unik plats där man leker tillsammans över åldersgränserna. Man blir helt enkelt aldrig för gammal för att leka. Vi har under årens lopp studerat hur barn leker på våra lekområden samt hur de leker tillsammans. Vi har observerat att barn helst leker tillsammans med varandra oavsett ålder. Denna vision bad vi HAGS hjälpa oss med att förverkliga. Vi har haft en oerhörd bra process tillsammans med HAGS där de lyssnat in våra önskemål och visioner. Slutresultatet överträffar verkligen våra förväntningar. Det känns varmt i hjärtat av att se det färdiga resultatet. Den färdiga lekplatsen är helt fantastisk!” 
- Anna Barkevall & Martin Barkevall, Böda Sand Beach Resort AB

Ta en tur i Lekställningen

Här kan du klicka dig runt och se de olika delarna av lekställningen samt se hela projektfilmen som visar hela området i ett sammanhängande flöde.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.