Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Bollsporter

Våra multisportplaner uppmutrar till fysisk motion, hälsa och välbefinnande. De erbjuder en yta där barn, ungdomar och vuxna kan samlas och träna. Vår utrustning är robust, vandalsäker och certifierad enligt SS-EN 15312. Alla paneler har specialkonstruerats för att stå emot upprepade slag, minska bullret från studsande bollar samt se till att bollarna stannar inom området.

Arena för ungdomar

Arena för ungdomar är ett flexibelt system som låter dig välja aktivitetspaneler, målsektioner och gallerpaneler. Du väljer ett utförande varefter du kan lägga till den yta som du önskar. Alla enheter har utvecklats specifikt för barn från 5 till 11 års ålder.

Visa produkter

System Arena

HAGS Arena är ett multisportsystem med hög prestanda. Det passar många olika idrotter inklusive fotboll, basket och volleyboll. För den här produkten erbjuder vi livstidsgaranti avseende funktionshållbarhet för maximal trygghet.

Visa produkter

Bollplaner

Små avgränsade områden som är perfekta för att öva upp fokus och färdigheter. De är tillverkade i kraftigt konstruktionsstål och kan användas året om.

 

Visa produkter

Tillbehör

Köp målsektioner, basketkorgar, volleybollstolpar och nät för multisportplanen, eller investera i ett bordtennisbord som komplement till en befintlig idrottsanläggning.

Visa produkter

Guide till Multisportsystem

Arena är en serie som finns i flera standardutföranden för många olika anvädingsområden. Det är serie som är modulbaserat vilket ger maximal flexibilitet – du kan skapa din egen modell på mycket kort tid.

Mer information