Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Arena

Köp multisportarenor för offentliga miljöer som skolgård och park

Drömmen om de stora arenorna börjar ofta på de små. HAGS Arena är perfekt på skolgården, i parken eller i bostadsområdet. Med en HAGS Arena skapar du en miljö för många olika aktiviteter som fotboll, basket och bandy. Arenorna kan anpassas efter både budget och yta. Här kan man spontanidrotta utan tidsbokning, medlemskap eller andra krav. Det blir en härlig mötesplats för både stora och små spelare. Läs mer om hur du skapar din Arena här.

 

Tillgänglig spontanidrottsplats för stora och små barn

Spontanidrott är fantastiskt på många sätt. Både vuxna och barn kan utöva olika idrotter på ett tillgängligt sätt med en HAGS Arena. Oftast är det inte mer komplicerat än att man behöver en boll för den aktuella idrotten, sedan är det bara att sätta igång. Med bra förutsättningar för spontanidrott skapar ni en aktiv miljö som uppmuntrar till mer rörelse utomhus. Utöver hälsoaspekterna är det även ett stort plus med all den sociala gemenskapen som en spontanidrottsplats innebär.

 

Plats för många olika aktiviteter på flexibel näridrottsplats

Våra multisportarenor kan utformas efter vilka önskemål och behov som ni har. Fotboll, basket, bandy och mycket mer. Vi kan bygga in både fotbollsmål och basketkorgar på flera olika sätt som är smarta och hållbara. En populär multisportarena, som även kan kallas näridrottsplats, blir en naturlig samlingspunkt för särskilt barn och ungdomar, som kommer att använda arenan ofta och mycket. Materialet är robust och arenan tål slitsam användning under alla årets årstider.

 

Stort utbud av HAGS Arena – anpassa efter era behov

Det finns en HAGS Arena för varje behov. I vårt sortiment hittar ni arenor som passar de områden som har mindre yta, till modeller som passar större platser. Det är även möjligt att placera flera multisportarenor tillsammans och på så sätt skapa ett komplex av passande ytor för aktiviteter och rörelse. Ett mer lekfullt alternativ på design är vår Games Area. Det är mer färgstarka enheter, genom olika bilder, ger möjligheter till många olika lekar där bollar och annat material kan användas för att till exempel skjuta prick. 

Arena 2

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.