Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Skapa din Arena

HAGS Multisportarenor har visat sig bli riktigt centrala punkter i tillvaron. Samlingsplatser i sitt närområde där alla kan träna oavsett nivå, intensitet och vilken boll man föredrar. Arenorna är anpassningsbara efter de förutsättningar som ges. De tillverkas i tåliga och robusta kvalitetsmaterial och är vandalsäkrade och certifierade enligt SS-EN 15312.

1. BESTÄM PLANENS STORLEK

Vi kan utforma din arena så att den passar din plats, dina sporter och din budget. Med 1 eller 2 meter breda paneler och 3 meter breda målsektioner, kan din arena bli så stor eller liten som du vill ha den. Om du vill få snygga, avrundade hörn behöver du se till att måtten landar i ett jämnt meter-antal.
Visa HAGS Arenor

 

2. VÄLJ UNDERLAG

Konstgräs är ett underlag som fungerar bra för de flesta sporter. Gröna sidan upp tänker man, men gräset måste faktiskt inte vara grönt. Vill du ha andra färger på underlag löser vi det också. Linjerna på spelplanen drar vi sedan upp efter dina önskemål. Andra underlag än konstgräs kan projekteras.

 

3. VÄLJ HÖJD PÅ PANELER

För att förenkla utformning och konstruktion byggs arenorna av 1 meter höga paneler. De kan kombineras till 1- 2- 3- eller 4-meters höjd och du kan välja mellan alternativ med galler, nät eller massiva paneler. De låga gallerpanelerna är standard, för hockeyplaner kan de ersättas med heltäckande paneler. Arenans delar kan ha olika höjd för att passa områdets förutsättningar.

 

4. SMIDIGT IN - SÄKERT UT

Alla grindar är utformade för smidig passering. Bakom målen finns det utgångar som gör att det går snabbt att hämta boll samtidigt som det ger en extra in- och utgång. Det går även att lägga till fordonsgrindar för utrycknings- eller underhållsfordon.

 

5. HITTA MÅLET

Hoppskott, slagskott eller vristskott... Att “näta” är lika härligt oavsett vilket. Olika bollsporter kräver olika utformning av målsektioner. Vi har flera olika att välja mellan.

 

6. LÄGG TILL TILLBEHÖR

Övningspaneler och Minimål kan läggas till på alla planer. Placera dem smart, så att mindre grupper kan träna på olika platser i systemet. Omvända baskettavlor och korgar kan placeras på baksidan av målsektionerna, så att flera matcher och träningar kan vara igång samtidigt.
Visa tillbehören

 

7. LADDA UPP OCH VARVA NER

Samlingsplatser för taktiksnack i halvlek, skydd för solen eller regnet eller bästa åskådarplatsen för trogna fans. Välj mellan ett stort antal skönt utformade viloplatser som matchar arenorna. Dessa kan givetvis också användas i andra miljöer där sittplatser behövs.
Visa produkterna

 

8. VÄLJ FÄRGER

Låt din arena smälta in i naturen på ett harmoniskt och lugnt sätt, eller låt den bli en färgklick i kvarteret och sticka ut från omgivningen. Kanske finns det klubbfärger att plocka upp. Allt är möjligt tack vare många fina färgalternativ. Scrolla ner för att se färgalternativen.

 


 

Färgalternativ

Stål:

      
       Blå           Skogsgrön          Lime

      
      Svart               Vit                Silver

 

 

 

HDPE:

      
  Vit / svart       Svart / vit      Grön / svart

    
 Blå / svart       Gul / svart