Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Skapa din arena

HAGS multisportarenor har visat sig bli riktigt centrala punkter i tillvaron. Samlingsplatser i sitt närområde där alla kan träna oavsett nivå, intensitet och vilken boll man föredrar. Arenorna är anpassningsbara efter de förutsättningar som ges. De tillverkas i tåliga och robusta kvalitetsmaterial och är vandalsäkrade och certifierade enligt SS-EN 15312.

Bollspel på multisportarena | HAGS

1. BESTÄM PLANENS STORLEK

Vi kan utforma din arena så att den passar din plats, dina sporter och din budget. Med 1 eller 2 meter breda paneler och 3 meter breda målsektioner, kan din arena bli så stor eller liten som du vill ha den. Om du vill få snygga, avrundade hörn behöver du se till att måtten landar i ett jämnt meter-antal.
Visa HAGS Arenor

 

Gräsplan | HAGS

2. VÄLJ UNDERLAG

Konstgräs är ett underlag som fungerar bra för de flesta sporter. Gröna sidan upp tänker man, men gräset måste faktiskt inte vara grönt. Vill du ha andra färger på underlag löser vi det också. Linjerna på spelplanen drar vi sedan upp efter dina önskemål. Andra underlag än konstgräs kan projekteras.

 

Multisportplan | HAGS

3. VÄLJ HÖJD PÅ PANELER

För att förenkla utformning och konstruktion byggs arenorna av 1 meter höga paneler. De kan kombineras till 1- 2- 3- eller 4-meters höjd och du kan välja mellan alternativ med galler, nät eller massiva paneler. De låga gallerpanelerna är standard, för hockeyplaner kan de ersättas med heltäckande paneler. Arenans delar kan ha olika höjd för att passa områdets förutsättningar.

 

Grind till multisportplan | HAGS

4. SMIDIGT IN - SÄKERT UT

Alla grindar är utformade för smidig passering. Bakom målen finns det utgångar som gör att det går snabbt att hämta boll samtidigt som det ger en extra in- och utgång. Det går även att lägga till fordonsgrindar för utrycknings- eller underhållsfordon.

 

Basketmål på arena | HAGS

5. HITTA MÅLET

Hoppskott, slagskott eller vristskott... Att “näta” är lika härligt oavsett vilket. Olika bollsporter kräver olika utformning av målsektioner. Vi har flera olika att välja mellan.

 

Kille som spelar fotboll på multisportarena | HAGS

6. LÄGG TILL TILLBEHÖR

Övningspaneler och Minimål kan läggas till på alla planer. Placera dem smart, så att mindre grupper kan träna på olika platser i systemet. Omvända baskettavlor och korgar kan placeras på baksidan av målsektionerna, så att flera matcher och träningar kan vara igång samtidigt.
Visa tillbehören

 

Sittplats utanför arena | HAGS

7. LADDA UPP OCH VARVA NER

Samlingsplatser för taktiksnack i halvlek, skydd för solen eller regnet eller bästa åskådarplatsen för trogna fans. Välj mellan ett stort antal skönt utformade viloplatser som matchar arenorna. Dessa kan givetvis också användas i andra miljöer där sittplatser behövs.
Visa produkterna

 

Barn spelar basket på multisportarena | HAGS

8. VÄLJ FÄRGER

Låt din arena smälta in i naturen på ett harmoniskt och lugnt sätt, eller låt den bli en färgklick i kvarteret och sticka ut från omgivningen. Kanske finns det klubbfärger att plocka upp. Allt är möjligt tack vare många fina färgalternativ. Scrolla ner för att se färgalternativen.

 


 

Färgalternativ

Stål:

Blå prick    Grön prick   Limegrön prick
       Blå           Skogsgrön          Lime

svart prick   vit prick   grå prick
      Svart               Vit                Silver

 

 

 

HDPE:

vit och svart prick   svart och vit prick   grön och svart prick
  Vit / svart       Svart / vit      Grön / svart

blå och svart prick   gul och svart prick 
 Blå / svart       Gul / svart 

 

 

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com