Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Tillbehör

Fotbollsmål för barn, 7-manna och 5-manna

Ett fotbollsmål, pingisbord eller basketkorg - hos oss kan du välja mellan olika tillbehör för att komplettera utrustningen på din multisportarena. I vårt sortiment hittar du bland annat fotbollsmål som passar både barn (minimål), juniorer och seniorer, oavsett om det är skolgårdsmål i stål och metall till gården eller fotbollsmål som passar 5-manna eller 7-manna. Vi har tillbehör som förhöjer miljön runt arenorna. Exempelvis sittplatser med bekväm formgivning för både uppladdning och nedvarvning. De flesta ger dessutom skydd för både sol och regn. Klicka här för att läsa vad du bör tänka på när du skapar din Arena.

 

Basketkorg och basketnät med ställning

Basket är en uppskattad sport där barn och vuxna verkligen har möjlighet att få upp flåset ordentligt tillsammans i ett fartfyllt lagspel. Basket kan även spelas med en duo eller ensam och passar alla åldrar. I vårt sortimentet hittar du basketkorgar, basketställningar, basketstativ och basketplattor som kan monteras på skolgården, i lekparken eller i privata bostadsmiljöer. Basketkorgarna är justerbara och höjden kan enkelt anpassas utifrån vilken ålder som främst ska använda produkterna. Vi erbjuder även tillbehör och reservdelar om ni till exempel behöver byta ut en trasig basketplatta, byta basketnät eller sätta upp en ny basketnätring.

 

Pingisbord för utomhusbruk

En spännande match med rundpingis kan få igång pulsen på de flesta, både stora och små. Pingisbord för utomhusbruk är tåliga och anpassade att klara av alla årstiderna i det nordiska klimatet. Till bordtennisbordet som används utomhus medföljer ett fast nät, och bordet monteras i marken där det sedan står mycket stadigt. Pingisbordet blir snabbt en uppskattad plats för spontana matcher och det blir mycket rörelse på barnen som spelar. Pingis är en aktivitet som alla kan utöva oavsett ålder. Perfekt för skolgårdar, lekparker och andra offentliga miljöer där många barn samlas.

 

Volleybollnät och volleybollstolpar utomhus

Att slå bollen fram och tillbaka över nätet är roligt och intensivt. Vårt volleybollnät och våra volleybollstolpar för utomhusbruk är tillverkade i ett tåligt material. Monteringstiden är endast en timme och stolparna gjuts fast i marken för en stabil och hållbar placering. Volleyboll är en populär aktivitet som passar lika bra på idrottslektionen som på rasten eller den lediga dagen. Här kan barn och vuxna spela spännande matcher tillsammans och det blir gott om utrymme för spontana aktiviteter.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.