basket

Mina produkter?

Fyll din korg genom att klicka på "Lägg till i mina produkter" då kan du skapa och skriva ut din egen katalog, ladda ner de filer du behöver för alla produkter på en gång, begära en offert eller skapa en order.

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Utegym

Bygg utegym i offentliga miljöer

Med ett utegym från HAGS kan du skapa ett träningsområde utmed motionsstråken, i i parken, på skolgården, vid idrottsföreningen eller varför inte på arbetsplatsen. Genom att göra träningen tillgänglig för alla kan vi få fler människor i rörelse. I vårt sortiment hittar du träningsutrustning och redskap för alla muskelgrupper och vi hoppas på att göra skillnad med tillgängliga och familjevänliga utegym som har utformats för alla – unga, gamla, inaktiva, aktiva och med olika hälsobehov. Vi anser att det är viktigt att tillhandahålla utrustning som hjälper till att öka den fysiska aktiviteten så mycket som möjligt för så många som möjligt.

 

Utrustning, maskiner och redskap för utegym

I samarbete med TGO kan vi på HAGS ge dig de senaste nyheterna inom all träningsutrustning för utegym. Forskning säger att runt 30 minuters träning, fem dagar i veckan är minimum för att uppnå optimala effekter. Det måste inte vara högintensiv träning utan kan vara något så enkelt som en rask promenad. Förutom att man mår bra så kan endorfinerna som utsöndras vid träning öka koncentrationsförmågan. Men viktigast av allt – den bästa träningen är den som blir av och som samtidigt är rolig! Klicka här för mer information och träning och hälsa.

 

Populära träningsredskap för utomhusträning

Träningsredskap för utomhusbruk är idag ett populärt inslag i många offentliga miljöer. Det finns träningsredskap för hela kroppen – från konditionskrävande redskap till de som tränar ben, armar och bål. Skapa ett utegym där det finns något för varje muskelgrupp att välja mellan och där det blir möjligt att träna igenom hela kroppen för både styrka och kondition. Produkterna är utformade för att det ska gå enkelt att komma igång och att det går att använda träningsredskapen på utegymmet utan några förkunskaper.

 

HAGS – din leverantör av produkter för utegym

Utegym ligger helt rätt i tiden. Vi vill ha vår träning tillgänglig och gärna vara utomhus. Med ett utegym kan du även få en varierad motion där du till exempel kan ta en rask promenad eller joggingrunda före eller efter som du kör ett pass i utegymmet. En fördel med utegym är också den sociala samvaron, att det är lätt att träffas och träna tillsammans utomhus i grupp. Investera i hållbara utegym av hög kvalite från HAGS och var med och bidra till en bättre folkhälsa för både barn, ungdomar och vuxna. Vi har ett brett sortiment med träningsredskap för hela kroppen som är tillverkade för det nordiska klimatet. De kan användas under en lång tid framöver utan att tappa i funktion eller kvalité.

TGO

Tillsammans med The Great Outdoor company (TGO) har vi tagit fram ett färgstarkt sortiment som gör både träningen effektiv och varierande.

Visa produkter

Denfit

I vårt samarbete med Denfit kan vi erbjuda en serie fitnessprodukter som är mycket funktionella och tåliga. De hjälper dig att hålla dig i form med ett brett utbud av träningsmöjligheter.

Mer om Denfit