Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Utegym

Vi anser att det är viktigt att tillhandahålla utrustning som hjälper till att öka den fysiska aktiviteten så mycket som möjligt för så många som möjligt. HAGS i samarbete med TGO ger dig de senaste nyheterna inom all träningsutrustning.

Träningsutrustning för utegym


Vi hoppas kunna göra skillnad med tillgängliga och familjevänliga gym som utformats för alla - unga, gamla, inaktiva, aktiva och med olika hälsobehov. Forskning säger att runt 30 minuters träning, fem dagar i veckan är minimum för att uppnå optimala effekter. Det måste inte vara högintensiv träning utan kan vara något så enkelt som en rask promenad. Förutom att man mår bra så kan endorfinerna som utsöndras vid träning öka koncentrationsförmågan. Lagom mycket träning kan ge stora hälsofördelar, både fysiskt och mentalt. Regelbunden rörelse stärker musklerna som i sin tur skyddar leder och skelett. Det ökar också din rörlighet och balans som således minskar risken för fallskador och benbrott. Den bästa träningen är den som blir av - och som samtidigt är rolig! Klicka här för mer information om träning och hälsa.