Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close
Utegym | HAGS

Utegym

Träningsutrustning för utegym

Med HAGS utegym kan du skapa ett träningsområde utmed motionsstråken, i parken, på skolgården, idrottsföreningen eller varför inte på arbetsplatsen. Genom att göra träningen lättillgänglig kan vi få fler i rörelse. Vi har träningsutrustning för alla muskelgrupper och hoppas göra skillnad med tillgängliga och familjevänliga gym som utformats för alla - unga, gamla, inaktiva, aktiva och med olika hälsobehov. Vi anser att det är viktigt att tillhandahålla utrustning som hjälper till att öka den fysiska aktiviteten så mycket som möjligt för så många som möjligt. HAGS i samarbete med TGO ger dig de senaste nyheterna inom all träningsutrustning.

Forskning säger att runt 30 minuters träning, fem dagar i veckan är minimum för att uppnå optimala effekter. Det måste inte vara högintensiv träning utan kan vara något så enkelt som en rask promenad. Förutom att man mår bra så kan endorfinerna som utsöndras vid träning öka koncentrationsförmågan. Men viktigast av allt - den bästa träningen är den som blir av och som samtidigt är rolig! Klicka här för mer information om träning och hälsa.