Mina produkter basket

Mina produkter?

Fyll din korg genom att klicka på "Lägg till i mina produkter" då kan du skapa och skriva ut din egen katalog, ladda ner de filer du behöver för alla produkter på en gång, begära en offert eller skapa en order.

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Denfit

HAGS samarbetar med Denfit för att erbjuda ännu fler alternativ av utegym och utomhusaktiviteter. Med dessa fitnessprodukter kan du nå dina mål - bygga muskler, öka uthålligheten eller helt enkelt hålla dig i form. Produkterna är dessutom tåliga mot vandalisering. De är lätta att montera och alla har en snygg och modern design.

Denfit gym

I det här systemet är det din egen kroppsvikt som fungerar som motvikt och du får mångsidiga träningsmöjligheter. Varje enhet kan användas på flera olika sätt. Du kan utföra många olika träningsmoment och träna hela kroppen.

Visa produkt

SportPoint

Produkterna i den här moderna, professionella fitnesserien har ställbara vikter för motviktsträning, och du kan utföra mängder av olika träningsprogram. De ger en bra utmaning för nybörjare såväl som erfarna idrottare.
 

Visa produkt

Combi

Dessa stationer är avsedda för två eller tre personer och de finns i tio olika utföranden. Du kan träna hela kroppen med samtliga Combi-stationer. Dessa produkter är perfekta för små anläggningar.

Visa produkt

Street Workout

Här hittar du en komplett serie statisk utrustning som är perfekt för träning i Calisthenics, BarBrothers, Bootcamp och Street Workout. Med så många olika produkter kan vi anpassa ditt Street Workout-område precis som du vill ha det.

Visa produkt