Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Skapa din egna Arena

Arena multisports court MUGA

Arena är en serie som finns i flera standardutföranden för många olika anvädingsområden. Det är serie som är modulbaserat vilket ger maximal flexibilitet – du kan skapa din egen modell på mycket kort tid. Här är några enkla steg att följa:

Skapa en Lekzon

Anpassa ARENA DUO utefter plats och användare. Välj om du vill ha målsektion med väggar eller ett fullständigt system, så ordnar vi resten.

ARENA DUO-panelerna är 2,515 m breda som standard, men vi kan korta ner enstaka panelbredder för att få ett komplett system exakt så stort eller litet som du önskar.

Välj panelhöjder och typer

Välj upp till 4 höjder: 1 m, 2 m, 3 m och 4 m panelsystem med full höjd. Panelen med 1 meters höjd har en säkerhetsledstång för att förhindra personskador hos spelare.

Välj mellan paneler av typ Standard ARENA DUO eller Super Rebound. Super Rebound-paneler är förstärkta upp till 1,2 m från standardvägghöjden och har även ett nätmönster på 50 x 66,6 mm.

Välj ingång

Med en 1.2 m bred öppning blir inpasseringen genom grindarna smidig för alla. Det går även att få fordonsgrindar så att ambulanser eller kommunfordon kan komma igenom när så behövs.

Lägg till sittytor och skydd

Sittytor av typ Sin Bin, Lean Back, Chatroom, Meeting Point och Hub (fristående) anpassas så att de kompletterar multisportplanerna med bekväma sittplatser för åskådare.

Välj färg

ARENA DUO i standardutförande har blå paneler med silverstolpar eller skogsgröna paneler med limegröna stolpar. Specialfärger finns på beställning.

Arena multisportplan