Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

 

Utforska våra videobibliotek, se våra produkter och hämta inspiration till ditt utomhusprojekt.

Swingo - roterande vippgunga

Swingo är en roterande gunga som ger en fin lekupplevelse i alla riktningar. Redskapet har en unik mekanism som låter användare gunga i två riktningar och snurra samtidigt.

Se video

UniPlay Nycco rostfritt stål

Den här lekställningen i rostfritt stål har flera funktioner och ger lekplatsen en inkluderande och stimulerande lekupplevelse.

Se video

Modulbaserat leksystem

UniPlay har oändliga variationsmöjligheter och uppmuntrar till många olika lekar. De är framtagna för barn från 3–12 års ålder och kan anpassas till varje specifikation, budget och utrymmeskrav. I den här videon visar vi hur du väljer rätt MultiPlayredskap för lekplatsen.

Se video

HAGS multisportarena

HAGS multisportarena vill främja idrott i olika former för alla åldrar och förmågor.

Se video

Omega gungställning med sitsar för flera användare

Omega är en modern konstruktion tillverkad i robust och hållbart pulverlackat stål. Svänggungan är lätt att installera och bygga ut, den kan antingen ha en enda svänggunga, Bravo eller Tango, eller två vanliga standardgungor.

Se video

Dino linbana

Linbanan Dino uppmuntrar till energisk lek och erbjuder en spännande och mycket stimulerande åktur som även kan ha ett tävlingsmoment om så önskas. Den här Dinomodellen är 27 meter lång och komplett med en startstation och en åksits.

Se video

Lekplats med tema från Juratiden i Storbritannien

I kuststaden Seaton i grevskapet Devon har det här lekområdet ett diskret tema som för tankarna till den historiska Jurakusten. Bland de specialbeställda lekskulpturerna finns ett fantastiskt snidat träd, en dinosauriebröstkorg samt fossiler som har skapats av en lokal konstnär. Dessa ger en spännande atmosfär som tar barnen med på en resa genom tiden.

Se video

MultiPlayenheter i HPL

UniPlay HPL har moderna välvda linjer och ett naturligt utseende som vävs in perfekt med den omgivande miljön. Produkten kräver inte mycket underhåll men det tåliga MultiPlaysystemet håller barnen aktiva och engagerade.

Se video

HAGS i Aneby

Sedan starten 1948 har HAGS drivits av att skapa aktiva mötesplatser för alla generationer. Mötesplatser där man kan umgås, leka, träna och må bra.

Se video