Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Skapa en inbjudande mötesplats utomhus med våra sittgrupper

Mötesplatser ger tonåringar en säker och inbjudande plats för umgänge. Den stilrena och öppna formen ger en känsla av tillhörighet. Äldre barn känner sig välkomna och enheterna ger naturlig överblick samtidigt som vuxnas påverkan minimeras. Forskning har visat att användning av specialkonstruerad områden för ungdomar kan minska negativa sociala beteenden och förbättra den allmänna trivseln i området. Utomhusbyggnader som placeras nära en idrottsanläggning är också bra för besökare som tittar på där de samtidigt är skyddade mot elementen. Färgschemat i blått och silver och de distinkta svängda stolparna är ett perfekt komplement till Arena MUGA-serien.

HAGS outdoor seating area in steel

Konstruktionerna skapas genom kombinering av celler, och varje cell har plats för upp till två personer. Den öppna formen ger sikt runtom. Sitsarna är vinklade för att motverka lösdriveri och övernattningar. Bakre paneler kan läggas till för att ge ytterligare skydd mot väder och vind. Dessa tillvalspaneler ger viss sikt in men skyddar samtidigt mot regn och vind.

Sittplatser med solskydd som skapar naturliga möten på skolgårdar, i parker och på andra allmänna platser. Stålprofilerna kan bytas ut mot en sitspanel i poluetelen. Båda sittalternativen kan användas i utföranden med flera celler och alternativa sitstyper. För bästa flexibilitet kan den bakre panelen användas antingen överallt eller som en del i en struktur med flera celler.

Ett stabilt och tåligt produktsortiment

Mötesplatserna är tillverkade i kraftigt konstruktionsstål som ger ypperlig hållbarhet och kräver begränsat underhåll. Fästanordningarna är tillverkade i rostfritt stål.

Utökade garantier

Vi är övertygade om att våra mötesplatser kommer att hålla mycket länge. Därför erbjuder vi livstidsgaranti på konstruktionsstål och fem (5) års garanti på den pulverlackade ytan.

Relaterade produkter