Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Hinderbanor

Våra NRG-ställningar i stål riktar sig mot barn från 7 års ålder och uppåt. Det finns 24 olika enheter som kan anordnas i mängder av olika kombinationer och anpassas för att passa miljön och slutanvändarens behov.

Varför ger NRG-ställningarna så högt lekvärde?

HAGS steel trail play system

NRG har tagits fram för att utveckla ett barns fysiska förmåga och uppmuntra till socialt samspel samtidigt som barnet utvecklar nya färdigheter. Enheterna ger barnen möjlighet att testa sina motoriska färdigheter, sin koordination och kroppsstyrka. Utmaningar är bra sätt att bygga självförtroende. Med ett produktsortiment som täcker in diverse svårighetsgrader hittar du något för var och en.

Varje enhet är uppkallad efter berömda attraktioner som ”Niagara Falls” eller ”Ross Ice Shelf” där namnet representerar enhetens användning. Unga och djärva äventyrare kan verkligen testa sina förmågor med den här suveräna utrustningen!

Sätt våra produkter på prov

HAGS steel trail play system

Bågarna i NRG är tillverkade i robust stål och varje rep har en stålkärna som ger systemet sin höga hållfasthet och hållbarhet. De rörliga delarna kan bytas ut mycket enkelt, vilket minskar underhållskostnaderna.

NRG-serien innehåller flera enheter på låg höjd. Fallhöjden hos dessa är mindre än 60 cm. Därmed finns inga stränga krav på stötabsorbering och enheterna kan monteras på befintlig asfalt*. Det är ett bra sätt att hålla kostnaderna nere utan att kompromissa med lekvärdet.

Sortimentet har provats i alla regioner i Europa, från stadskärnor till lokala landsortsparker och skolor. 25-års garanti på konstruktionsstålet ger trygghet i vetskapen att produkterna kommer att hålla länge.

*Vi rekommenderar att en riskbedömning utförs för att säkerställa att installationen uppfyller gällande och föreslagna säkerhetsstandarder.

Använd flexibiliteten hos NRG och anpassa systemet efter dina specifikationer och krav

HAGS steeltrail play system

NRG är ett modulsystem som innehåller 24 individuella komponenter. Modulerna kan blandas och matchas för att skapa speciallayouter vilket ger högsta flexibilitet när en ny lekplats ska anläggas. De kan placeras i linje efter varandra eller byggas upp i en cirkelform för socialt samspel. Möjligheterna är oändliga. Vissa enheter kan också monteras på kullar och sluttningar som en del i en varierad parkanläggning med flera ytor.