Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Karusell Orbit

Orbit lanserades 2011 och är en av våra bästsäljande dynamiska lekprodukter tack vare dess optimering av utrymmet och låga kostnad per användare. Orbit finns i fyra färger. Den är fullpackad med lekvärde och det finns många anledningar till att den har tagits emot så väl av barn och vuxna över hela Europa:

Orbit är en karusell som förstärker socialt samspel så att alla kan leka, oavsett bakgrund

Orbits cirkelform gynnar kommunikation ansikte mot ansikte och ger barn med olika förmågor och åldrar möjligheten att samspela med sina kompisar – karusellen har en genuint inkluderande design. Barnen kan se glädjen i sina vänners ansikten och de kan engagera sig i lekfulla snurrtävlingar och utmana varandra i att åka snabbare.

Främjar spänning och positiv risktagning

Tack vare den lätt lutande yttre ringen kan Orbit förstärka centrifugalkrafterna. När passagerarna når den högsta punkten under snurrning känner de hela gravitationskraften och effekten från hastigheten ökar kraftigt, vilket gör karusellen till en härlig lekupplevelse.

Stöder barnens fysiska utveckling

De åkande håller i en fast ring i centrum. De använder sin kroppsstyrka för att skjuta sig själva runt. De kan snurra fortare eller bromsa in, så det krävs koordination och uthållighet. Yngre barn kan utveckla sina motoriska färdigheter. De kan också göra det lite svårare och sitta ovanpå eller vara vända utåt, och träna stabilitet och självförtroende. Kanten på ytterringen ger extra grepp plus en stabil och säker sittställning.

Konstruktionen kräver lågt underhåll och är godkänd av branschproffs

Artikeln levereras färdigmonterad så att du sparar tid och pengar på monteringen. Orbit behöver inte heller mycket underhåll, tack vare hållbart material som är lätt att rengöra, till exempel rostfritt stål och polyetylen.

Vi är inte de enda som menar att Orbit är en fantastisk karusell. Vi har sålt hundratals över hela världen och år 2012 vann HAGS den prestigefyllda utmärkelsen Red Dot Design Award i kategorin för produktdesign.

Karusell Orbit