Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Multisportsystemet Primary Arena

Den här idrottsanläggningen är inkluderande och har utbildningselement, för barn på alla funktionsnivåer

primary arena multisports courts for children

Med Primary Arena kan du bygga en idrottsanläggning som är skräddarsydd efter dina behov och din budget.
Det är ett flexibelt system som låter dig välja aktivitetspaneler, målsektioner och gallerpaneler. Du väljer ett utförande varefter du kan lägga till den yta som du önskar.

Alla enheter har utvecklats specifikt för barn från 5 till 11 års ålder.
De är avsedda att hjälpa barnen utveckla grundläggande motoriska färdigheter, kreativt tänkande, läskunnighet och matematisk medvetenhet.

Tanken är att skapa en inkluderande multifunktionell plats.
Barn på alla funktionsnivåer kan använda panelerna och målsektionerna och leka på egen hand, i små grupper eller alla tillsammans under gymnastiklektioner och på raster.

Använd Primary Arena när du behöver ett spännande fysiskt träningsprogram.
Aktivitetspaneler kan användas för traditionella bollsporter eller för kreativ inlärning. Barn utvecklar matematiskt resonemang och läskunnighet, förbättrar sin kondition och har roligt samtidigt. Idrott och lek hjälper dem också att öka självförtroendet, förbättra kommunikationsfärdigheterna och få en positiv tävlingskänsla.

Välj mellan 6 målsektioner

Målsektionen är en viktig del i alla lekområden och alla dessa sex alternativ kommer att ge alternativ för många lekar och upp till tio deltagare. Du kan integrera dem i ett större område som en del av en helt inbyggd gård eller använda dem för att indela utomhusytan i olika områden.

De robusta stålstolparna och gallerpanelerna absorberar ljud och dämpar buller. Strukturen kräver bara litet underhåll tack vare vandalskyddande fästen och en mycket hållbar skyddslack.

Primary Arena multisports courtsPrimary Arena multisports court

Välj mellan 14 aktivitetspaneler

De kan användas som en del i lärarledda aktiviteter med vuxna, eller som en hjälp för barn att skapa egna lekar på rasterna. Enkla regler gör dessa roliga aktiviteter tillgängliga för alla och en gradvis ökning av svårigheten gör att utmaningen består. Maximera utrymmet med dubbelsidiga paneler.

Panelerna är konstruerade för att utveckla koordinationen och förbättra den allmänna konditionen. Lekarna kan uppmuntra till läskunnighet, matematiskt tänkande och förståelse av geometriska former. Kan användas individuellt eller i små grupper. Det finns tio lodräta och fyra vågräta paneler att välja emellan.

Panelerna kan skruvas fast i en vägg eller läggas till i någon av de 10 standardsystemen. Om du vill lägga till en extra panel på en plats där Primary Arena används måste du köpa en extra stolpe och studsställning för att montera tilläggsdelarna vid den befintliga strukturen.

Primary Arena multisports court educational play panelsPrimary Arena multisports court educational play panels

Välj mellan 8 gallerpaneler

Dessa stabila stålgallerpaneler kan användas som studspaneler i ett säkert och väl avgränsat lekområde där alla bollar stannar kvar. God sikt över området gör det också lätt att övervaka på avstånd.

Primary Arena multisports court

10 standardsystem

Det finns en lösning för varje utrymme och budget, från grundinställningen med en central målsektion och två aktivitetspaneler, till en helt inbyggd gård med flera lekområden.

Våra tio utföranden erbjuder en nyckelfärdig lösning för att maximera utrymmet och stärka fitnessnivåerna. En enkel layout kan regenerera ett oanvänt utrymme och hjälper dig få ut mesta möjliga från lekområdet. De avancerade modellerna har definierade lekområden och flera aktivitetspaneler, där stora barngrupper kan hålla sig aktiva under en lektion eller en rast.

Primary Arena multisports courts