Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Karusell Spinmee där alla kan vara med

Karusellen Spinmee har konstruerats och utvecklats i samråd med experter på inkluderande lek för barn med funktionshinder. Det är lätt att komma upp även för rullstolsburna. Syftet är att ge barn med alla förmågor möjligheter till stimulerande lek.

Spinmee är lätt åtkomlig för barn med varierande fysisk förmåga

Spinmee inclusive roundabout

Små och stora barn i alla åldrar kan använda Spinmee. Karusellen är en inbjudande mötespunkt med lagom utmaningar för alla. Yngre barn kan åka med tillsammans med föräldrar eller ledare. Äldre och mer självsäkra barn kommer att stå på plattformen och testa sin balans när allting snurrar. Ledstången lutar från högt till lågt läge så att människor med olika kroppslängd lätt och bekvämt kan ta tag från insidan eller utsidan av den roterande plattformen.

Spinmee klarar också upp till två rullstolar och har inbyggda sitsar för personer med fysiska funktionshinder. Karusellen ser inte ut som någon hjälpmedelsutrustning och kommer inte att utestänga barn med funktionshinder.

Uppmuntrar socialt samspel och hjälper små barn att utveckla kommunikationsfärdigheter

Spinmee inclusive roundabout

Spinmee måste manövreras från utsidan vilket uppmuntrar till samarbete och verbal kommunikation. Barn samarbetar med vuxna för att dra runt karusellen och kan samtidigt utveckla sitt tal och bygga självförtroende på ett kul sätt.

En spännande och trygg lekupplevelse

Spinmee inclusive roundabout

Inbyggda säkerhetsanordningar som t.ex. inbyggd hastighetsbegränsare, halkskyddande mönstrade sitsar och inbyggda armstöd för extra stöd. Tack vare dessa kan barnen ha roligt på karusellen och åka säkert oavsett förmåga. Dess sömlösa underdel och halkskyddande plattform ger en enkel övergång för rullstolar och användare med nedsatt rörlighet. Den tydliga gula kanten markerar den roterande delen – perfekt för användare som har nedsatt syn.

Spinmee inkluderande karusell är också certifierad enligt Europastandarden SS-EN 1176, så att kunderna får maximal trygghet vid köp.

Fantastisk hållbarhet och lågt underhåll

Spinmee har vandalskydd och dess plattform och sluttande ledstång är tillverkade i slitstarkt och hållbart konstruktionsstål med pulverlackerad yta. Utrustningen kräver mycket litet underhåll under många år. Vi rekommenderar besiktning med tre (3) månaders intervall på genomsnittliga platser för att få så lång brukningstid som möjligt.