Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Repgunga Viper

Stilrena, hållbara och roliga… Viper har allt som behövs och en tur till lekplatsen blir ett spännande äventyr för många barn över hela landet. Vi har nyligen sålt vår 250:e enhet till Corby Borough Council (East Carlton Country Park) i Storbritannien. Det ger oss ett perfekt tillfälle att reflektera och fira dess framgångar på många platser över hela landet. Viper lanserades år 2010 vid en tidpunkt då marknaden var full av vanliga gungor. Viper skapade stort intresse med sitt moderna utseende och innovativa design. Här är anledningen till att den har tagits emot så väl av användare och servicepersonal sedan lanseringen:

Viper rope swing

Viper är tillverkad av hållbara material, behöver inte mycket underhåll, och dess stabila pulverlackerade stålram och massiva 8 mm galvaniserade stålkedjor garanterar åratal av problemfri användning. Den är också helt certifierad enligt SS-EN 1176.

 

Den kan användas av flera personer och formen ger möjlighet till många olika typer av användning. Äldre barn och tonåringar kan stå på den och gradvis öka hastigheten med sin egen muskelkraft och bygga upp svängrörelserna. Yngre barn trivs med en lätt gungande rörelse under överinseende av en vuxen. Föräldrar kan till och med använda den som en gungstol för trivsamma samtal! Med sin inkluderande design och optimerade kostnad per användare kommer Viper att bli ett värdefullt tillskott på varje lekplats.

Viper rope swing