Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Skapa ett lekområde med tema tillsammans med HAGS

En temalekplats ger fantastiskt mervärde till en stadsmiljö eller landsbygdsmiljö och ger det lokala området en unik identitet. Den ger också barnen en stimulerande lekupplevelse, väcker deras fantasi och uppmuntrar till rollekar. Är du redo för ett temaäventyr? Låt oss ta en titt på alternativen…

Välj en standarställning med ett visst tema

Tack vare våra flexibla modulsystem UniMini och UniPlay behöver inte skapandet av en temalekplats bli en lång och tröttsam process. Våra produkter finns t.ex. med pirat- och sagoteman, härliga paneler som kan vara slott eller skepp. De har olika figurer – riddare, prinsessor och drakar, för att stimulera barnens fantasi. Varje tema har också egna gunglekar och rutschbanor som kan läggas till och ge lekplatsen ännu mer lekvärde.

Temalek

Relaterade produkter

Pirate Themed Play Products

Relaterade produkter

Anpassa en standardenhet

Modulkonstruktionen i båda serierna har hög flexibilitet när ett lekområde ska byggas upp. Ett standardutförande kan anpassas efter utrymme och budget (vissa lekredskap kan läggas till eller tas bort, beroende på förhållandena på platsen). Lekplatsen kan också få ett distinkt utseende med några få ändringar. Man kan enkelt byta ut de befintliga panelerna mot specialvarianter för att få ett helt annat utseende och känsla på lekplatsen. Vi kan till exempel konstruera tegelmönstrade paneler för att återskapa utseendet hos ett slott för att skapa mervärde på en plats som har historiskt intresse.

dinosaur themed multiplay unit

Multiplay unit with bespoke engraved panels

Jungled themed multiplay unit

Beställa kundanpassade lekställningar

Om du vill släppa loss kreativiteten står vi redo att göra din vision till en realitet. Vill du ha ett piratskepp, ett medeltida slott eller en dinosauriegrotta? Vårt design teamhjälper dig gärna! Vårt stora sortiment av standardkomponenter och lekredskap gör att vi kan bygga fantastiska lekställningar och samtidigt begränsa kostnaden och tiden som specialprojekt normalt kräver.

Ett av våra flaggskeppsprojekt är det enorma lekområdet med borgtema i Palma de Mallorca. Det ligger i ett stort fritidsområde mitt i stadskärnan. Palmas stadskontor anlitade HAGS för att skapa ett extra stort lekområde inspirerat av Bellver, ett tidigare kungligt slott som ligger vid stranden.

Castle themed playground Palma de Mallorca

Ett senare tillägg till vår ”wall of fame” är det här majestätiska piratskeppet som beställdes av en av de största campingplatserna i Nederländerna. Kunden hade redan flera underhållningsattraktioner på plats men ville skapa en oförglömlig upplevelse för semesterfirarna. Det fanns också ett behov av hållbar lekutrustning i hög kvalitet eftersom det handlade om en mycket populär familjedestination och fritidsanläggningarna måste kunna klara belastningen hela året om.

Shipwreck themed multiplay structure