Search Advanced Close

För att hitta produktnedladdningar klickar du bara på ett av alternativen ovan och använder sedan sökformuläret som visas för att hitta alla dokument som är associerade med din sökning.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Rosenlund möbelserie

Skapa ett härligt häng i parken, staden eller på kontoret. Rosenlund är ett flexibelt modulsystem för en attraktiv utemiljö. Kombinera ihop de parkmöbler och färger som passar din yta bäst och skapa en funktionell och inspirerande mötesplats!

Om Rosenlund möbelserie

Flexibel och anpassningsbar - Rosenlund är ett modulsystem som gör det enkelt att planera en attraktiv utemiljö. Kombinera ihop de produkter och färger som passar din miljö. Parksoffor, bänkar och bord, kreativa spaljéer och blomlådor som kan göras om till sittbänkar, cykelställ för den aktiva staden och papperskorgar med möjlighet till källsortering - här finns alla möjligheter att skapa en färgstark mötesplats. 

På HAGS strävar vi efter att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi vill att våra produkter ska skapa naturliga mötesplatser för stora och små. Vi har under åren samarbetat med flera skandinaviska formgivare för att utveckla produkter som uppmuntrar människor att umgås utomhus. Rosenlund är ett resultat av vårt senaste samarbete med Yellon.


Att våra produkter är tillgängliga har länge varit en del vid framtagandet – alla ska få plats. Därför fyller våra armstöd en viktig funktion om du behöver lite extra stöd för att kunna sitta bekvämt. Både Bänk och Soffa Rosenlund har en sitthöjd på 445 mm. Denna höjd gör det lätt att sätta sig och ha fötterna bekvämt på backen. Armstödens höjd är 705 mm – detta för att underlätta när man ska resa sig från bänken/soffan. 


En funktionell och inspirerande utemiljö är viktigare än någonsin. Det är ute det händer! Här möts och umgås vi med både vänner och familj


Se hela
 sortimentet

Material och färger

Som alla våra produkter för utomhusbruk är Rosenlund framtagen för att hålla i många decennier. Trämaterialet är tätvuxen svensk furu certifierad enligt FSC. Furu från norra Sverige är ett av de bästa materialen för parkmöbler när man vill att de skall tåla naturens påverkan över lång tid. Träet behandlas med en grundolja, därefter en transparent lasyr samt extra topplack för bästa hållbarhet. Stålet pulverlackeras och erbjuds som standard i fyra olika kulörer samt ett glavat alternavit. Färgerna är fina var för sig eller i en kombination.

 

red Blå green Grå galvanised

S 1070 Y9OR

S 3040 B10G

S3040 B70G

S 6502 B

Galvat