Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Om Rosenlund möbelserie

Skapa ett härligt häng i parken, staden eller på kontoret. Rosenlund är ett flexibelt modulsystem för en attraktiv utemiljö. Kombinera ihop de parkmöbler och färger som passar din yta bäst och skapa en funktionell och inspirerande mötesplats!

Flexibel och anpassningsbar - Rosenlund är ett modulsystem som gör det enkelt att planera en attraktiv utemiljö. Kombinera ihop de produkter och färger som passar din miljö. Parksoffor, bänkar och bord, kreativa spaljéer och blomlådor som kan göras om till sittbänkar, cykelställ för den aktiva staden och papperskorgar med möjlighet till källsortering - här finns alla möjligheter att skapa en färgstark mötesplats. 


På HAGS strävar vi efter att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi vill att våra produkter ska skapa naturliga mötesplatser för stora och små. Vi har under åren samarbetat med flera skandinaviska formgivare för att utveckla produkter som uppmuntrar människor att umgås utomhus. Rosenlund är ett resultat av vårt senaste samarbete med Yellon.


Att våra produkter är tillgängliga har länge varit en del vid framtagandet – alla ska få plats. Därför fyller våra armstöd en viktig funktion om du behöver lite extra stöd för att kunna sitta bekvämt. Både Bänk och Soffa Rosenlund har en sitthöjd på 445 mm. Denna höjd gör det lätt att sätta sig och ha fötterna bekvämt på backen. Armstödens höjd är 705 mm – detta för att underlätta när man ska resa sig från bänken/soffan. 


Se hela sortimentet       Läs broschyren       Ladda ner BIM-filer

Material och färger

Som alla våra produkter för utomhusbruk är Rosenlund framtagen för att hålla i många decennier. Trämaterialet är tätvuxen svensk furu certifierad enligt FSC. Furu från norra Sverige är ett av de bästa materialen för parkmöbler när man vill att de skall tåla naturens påverkan över lång tid. Träet behandlas först med en mild vattenbaserad grundolja som skyddar mot mögelangrepp. Därefter förses ytan med två lager vitpigmenterad grundolja som skyddar mot UV-strålningen och övrig miljöpåverkan. Stålet pulverlackeras och erbjuds som standard i fyra olika kulörer samt ett glavat alternavit. Färgerna är fina var för sig eller i en kombination.

 

red Blå green green green green Grå   galvanised

S 1070 Y9OR

S 3040 B10G

S3040 B70G

RAL
6019

RAL
6021

RAL
6011

S 6502 B

 

Galvat

 

 

 

 

 

 

Intresserad av Rosenlund till din skolgård?

Vem vill inte skapa kreativa och bekväma miljöer där skolornas elever kan plugga tillsammans, umgås och koppla av utanför klassrummen. Vår flexibla möbelserie Rosenlund erbjuder dig lösningar som kan anpassas till miljöer både inomhus och utomhus. 

 

Upptäck Rosenlund till din skolgård

Intresserad av Rosenlund till ditt företags uteplats?

Utomhusutrymmen blir allt viktigare för företag och dess anställda. Förutom att ge en paus från att sitta inomhus erbjuder utomhusutrymmen många fördelar som kan påverka anställda, kunder och verksamheten som helhet åt det positiva hållet.
 

 

Upptäck Rosenlund till din utemiljö

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com