Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Lekplatsutrustning

Lekplatsutrustning till förskola, skolgård & lekplats

Lek är fantastisk, allra helst utomhus. Leken får barn att utvecklas och ger utrymme för kreativitet och fantasi. På lekplatsen kan alla mötas och träffa nya vänner. På HAGS älskar vi lek och vill inspirera till lekfulla mötesplatser för alla. Med över 70 års erfarenhet kan vi allt inom lekutrustning. Gungor, klätterställning, linbana och rutschkana – vi har allt en uppskattad lekplats kan behöva. Produkterna är robusta och tillverkade för att tåla intensiv lek året runt under många år framöver. Anpassa lekplatsen utifrån barnens ålder, i sortimentet finns det något för alla. Skapa spännande områden som lockar till timmar av lek utomhus.

 

Hållbar lekutrustning för offentlig miljö utomhus

Investera i hållbar lekutrustning som passar in på både skolgården och lekplatser på gemensamma ytor. I den offentliga miljö ska alla barn ges möjlighet att leka utomhus tillsammans. Rörelse och fysiskt aktivitet är särskilt viktigt för de yngre barnen. Utforma lekplatsen så att den uppmuntrar till socialt samspel men även utmanar barnens balans, motorik och fantasi. All lekplatsutrustning för utomhusbruk är tillverkad med ett högt säkerhetstänk. 

 

Skapa möjligheter för barnens fantasi och kreativitet

Fantasi är något som finns naturligt hos barnen. Med en inspirerande lekplats kan de få utlopp för alla tankar och roliga idéer. I vårt sortiment finns bland annat lekhus och paneler som inspirerar till rollekar och socialt samspel. Detsamma gäller för olika typer av lekställningar och spännande klätterbanor. I barnens fantasi kan det bli till exempel en djuraffär, ett sjukhus eller en rymdraket. De dynamiska och fjädrande modellerna ger dessutom både pirr i magen och en spännande upplevelse för de allra minsta. Locka barnen till att vara ute och leka genom att ha en plats där de kan skapa sin egen fantasivärld tillsammans med kompisarna.

 

Investera i HAGS lekplatsutrustning av hög kvalité

På en lekplats ska utrustningen användas utan begränsningar. Barn ska kunna klättra, balansera, känna och helt fritt leka fullt ut. Från HAGS får ni kvalitetsprodukter som tål daglig användning i de mest krävande miljöer. Ni kan själv välja de produkter som passar ert syfte bäst och kombinera ihop den ultimata lekplatsen utomhus. Som tillverkare av lekutrustning i offentlig miljö vet vi vad som krävs för att stimulera barn samtidigt som lekutrustning i park och på skola ska hålla för påfrestningen som den utsätts för.

 

UniMini

Modulbaserade lekställningar för de lite mindre barnen. Här kan de leka affär, ta sig över gångbroar, ner för rutschkanor eller krypa genom spännande kryprör.

UniPlay

Ett fantastiskt modulsystem med många olika lekaktiviteter, på olika nivåer. Välj mellan en klätterställning ur vårt standardsortiment eller sätt ihop din egna efter eget önskmål. 

Gungor & Gungsitsar

Att gunga är roligt och hjälper till att utveckla muskulaturen. Vi har gungor för alla. Kompisgungan är populär på både skolgården och i lekparken

Vippgungor

Barn som gungar utvecklar sin motorik och balans samtidigt som muskelstyrkan gradvis byggs upp. Med roliga former och härliga färger sätter våra produkter även barnens fantasi i gungning. 
 

Klätterlek

Ett stort sortiment av redskap för klättring som stimulerar barnen att utmana sig själva. Klätterlek ger styrka, glädje och ökad koordination. 

Rutschkanor

Rutschkanor är klassiska favoriter på lekplatserna. Olika utföranden ökar intresset och stimulerar fantasin.
 

Karusell & Snurrlek

Runt, runt, igen och igen...barn kan ofta inte få nog av spänning och fart som snurrleken ger. Här finns något för alla. 

Linbanor

Linbanor ger alla lekplatser en extra känsla av äventyr och barnen tröttnar aldrig på de spännande turerna nedför linbanan.

 

Dynamisk utrustning

Fjädrande gunglek, karuseller, gungor ger spännande upplevelser och roliga lekplatsbesök. 

Lekhus & Paneler

Lekhus underlättar rollekar och socialt samspel. Med lärorika lekpaneler får barnen stöd i sin kognitiva utveckling och kreativitet.

Agito

Innovativa lekställningar i stål i modeller som uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Här får barnen en rolig utmaning när de leker. 

Naturlek

Vår Naturlek passar i alla miljöer. Balans, klättring, hinderbanor och lekhus som blir allt från affär till djursjukhus med hjälp av barnens fantasi.

Hinderbanor

Klättra, kryp, häng och balansera.... Vem älskar inte att testa sin förmåga? Här finns utmaningar för både stora och små.

Sand- & vattenlek

Här fokuserar vi på sensorisk utveckling med sandlådor, lekbord och vatten där barnen kan experimentera och leka.
 

Trampoliner

Rörelse, samspel, glädje. Trampolinerna är väderbeständiga och gjorda för aktiviteter året runt.

Stötdämpande underlag

Utrusta lekplatsen med nödvändiga säkerhetsanordningar, som t.ex. stötdämpande underlag.

Tillbehör

Här hittar du tillbehör till lekplatsen. Informationsskylt, talrör m.m.

Lekfakta

Vill du veta mer om våra leksystem? Hur man kan tänka vid skapandet av en tillgänglig lekplats? Tips och inspiration för att göra din lekplats unik? Allt det och lite till kan du läsa om här.

Leksystem

På HAGS har vi många leksystem med finurliga lösningar som gör att form och funktion möts. Barnen kan leka fritt och precis hur de vill!

Tillgänglig lek

Alla kan inte göra allt, men HAGS mål är att skapa möjligheter för att alla ska kunna vara med.

Avsedd ålder

Åldersindikation (avsedd ålder) är tänkt att vara ett stöd för att hitta rätt produkt till avsedd användarålder för största möjliga lekvärde och utmaning.

Guide

Här hittar du olika guider inom lek.
Temalek, lekställningar, snurrlek m.m.

Färgalternativ

Färg påverkar både en persons sinne och humör men också kroppen. HAGS erbjuder utrustning inom lek i många olika standardfärger för att passa ditt utrymme, behov eller tema. Nedan finns några tips på färger om du undrar vilken färg som skulle passa din yta bäst men vi erbjuder även en mängd olika färger som ingår i vår färgpalett helt utan extra kostnad.

Läs mer om färgalternativ 

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com