Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Lek

Lek är fantastisk, allra helst utomhus. Leken får barn att utvecklas och ger utrymme för kreativitet och fantasi. På lekplatsen kan alla mötas och träffa nya vänner. På HAGS älskar vi lek och vill inspirera till lekfulla mötesplatser för alla. Med över 70 års erfarenhet kan vi lekutrustning! Gungor, klätterställning, linbana och rutschkana, vi har allt en uppskattad och säker lekplats kan behöva.

Låt dig inspireras av våra lekaktiviteter

UniMini

Modulbaserade lekställningar för de lite mindre barnen. Här kan de leka affär, ta sig över gångbroar, ner för rutschkanor eller krypa genom spännande kryprör.

Visa produkter

UniPlay

Ett fantastiskt modulsystem med många olika lekaktiviteter, på olika nivåer. Välj mellan en klätterställning ur vårt standardsortiment eller sätt ihop din egna efter eget önskmål. 

Visa produkter

Gungor & Gungsitsar

Att gunga är roligt och hjälper till att utveckla muskulaturen. Vi har gungor för alla. Kompisgungan är populär på både skolgården och i lekparken

Visa produkter

Vippgungor

Barn som gungar utvecklar sin motorik och balans samtidigt som muskelstyrkan gradvis byggs upp. Med roliga former och härliga färger sätter våra produkter även barnens fantasi i gungning. 
 

Visa produkter

Klätterlek

Ett stort sortiment av redskap för klättring som stimulerar barnen att utmana sig själva. Klätterlek ger styrka, glädje och ökad koordination. 

Visa produkter

Rutschkanor

Rutschkanor är klassiska favoriter på lekplatserna. Olika utföranden ökar intresset och stimulerar fantasin.
 

Visa produkter

Karusell & Snurrlek

Runt, runt, igen och igen...barn kan ofta inte få nog av spänning och fart som snurrleken ger. Här finns något för alla. 

Visa produkter

Linbanor

Linbanor ger alla lekplatser en extra känsla av äventyr och barnen tröttnar aldrig på de spännande turerna nedför linbanan.

 

Visa produkter

Dynamisk utrustning

Fjädrande gunglek, karuseller, gungor ger spännande upplevelser och roliga lekplatsbesök. 

Visa produkter

Lekhus & Paneler

Lekhus underlättar rollekar och socialt samspel. Med lärorika lekpaneler får barnen stöd i sin kognitiva utveckling och kreativitet.

Visa produkter

Lekställningar

Innovativa lekställningar i stål i modeller som uppmuntrar till aktivitet och rörelse. Här får barnen en rolig utmaning när de leker. 

Visa produkter

Naturlek

Vår Naturlek passar i alla miljöer. Balans, klättring, hinderbanor och lekhus som blir allt från affär till djursjukhus med hjälp av barnens fantasi.

Visa produkter

Hinderbanor

Klättra, kryp, häng och balansera.... Vem älskar inte att testa sin förmåga? Här finns utmaningar för både stora och små.

Visa produkter

Sand & vatten

Här fokuserar vi på sensorisk utveckling med sandlådor, lekbord och vatten där barnen kan experimentera och leka.
 

Visa produkter

Trampoliner

Rörelse, samspel, glädje. Trampolinerna är väderbeständiga och gjorda för aktiviteter året runt.

Visa produkter

Tillgänglig lek

Alla kan inte göra allt, men HAGS mål är att skapa möjligheter för att alla ska kunna vara med.

Mer information

Tillbehör

Här hittar du tillbehör till lekplatsen. Informationsskylt, talrör m.m.

Visa produkter

Stötdämpande underlag

Utrusta lekplatsen med nödvändiga säkerhetsanordningar, som t.ex. stötdämpande underlag.

Visa produkter

Avsedd Ålder

Åldersindikation (avsedd ålder) är tänkt att vara ett stöd för att hitta rätt produkt till avsedd användarålder för största möjliga lekvärde och utmaning.

Mer information