Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Höstkampanj!

Hösten är här. Lugnet infinner sig. Det är en bra tid att planera inför nästa högsäsong. Självklart behöver du inte vänta tills det blir vår och sommar igen! Livet utomhus får oss att må bra året runt och HAGS produkter tål både regn & rusk och snö & is.

Just nu har vi ruskigt bra priser på 38 produkter som tillsammans eller var för sig skapar en härlig mötesplats där alla kan trivas.

Till kampanjen!

Lek

Att leka är både roligt och lärorikt. Våra produkter hjälper dig att skapa en inspirerande lekplats. Allt från lekfavoriter som rutschkana och gungor till stora specialdesignade lekställningar.

Till sortimentet

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. Vårt sortiment innehåller utrustning för bollsport, multisport och utomhusgym. Allt för träning när och hur man vill.

Till sortimentet

Park & Stadsmiljö

På HAGS arbetar vi med lösningar där form och funktion samverkar och tidlösheten är en viktig faktor. Vi samarbetar med flera skandinviska formgivare - våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Till sortimentet

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för olika användningsområden. De är utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv storlek och form för att få precis den brygga du önskar!

Till sortimentet

HAGS - Leksystem

UniPlay och UniMini kan kombineras på många sätt. Bygg ut en befintlig lekställning med nya lekfunktioner, börja litet, öka den till oändlighet både i svårighetsgrad och storlek. 

Se mer!

UniPlay Hinderbana

Med UniPlay hinderbanor kan hela familjen träna utomhus på ett lekfullt sätt. Varje hinder har två olika svårighetsgrader. Här är det fritt fram att utmana mamma, farfar, kompisen eller sig själv.

Se mer!

Träning & Hälsa

I den allt mer kontoriserade och stillasittande miljö vi nu lever i där möjligheten till naturlig fysisk ansträngning saknas mer och mer, är motion och fysisk träning svaret!

Se mer!

Glasparken i Limmared

En fantastisk mötesplats och utflyktsmål för hela familjen, här finns verkligen något för alla. I parken hittar man det specialbyggda skeppet, gungor, linbana, trampoliner....

Se filmen!

 

 

HAGS i samarbete med Plan International