Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Vi skapar mötesplatser där man kan leka,
träna, umgås och må bra!

1948 grundades HAGS i en liten industrilokal i Aneby. Idag är HAGS en global leverantör som erbjuder produkter inom lek, sport & fitness, park & stadsmiljö samt marint & bryggor. Många års erfarenhet och samarbeten har gjort HAGS lekutrustning till storsäljare över hela världen, men hjärtat i verksamheten finns kvar där allt en gång började i natursköna Aneby - vi tar leken på allvar!

 

Vi hjälper dig!

Vill du ha hjälp med att planera upp din lekplats? Eller har du några specifika önskemål? Vi finns till hands under hela processen utan extra kostnad - från idé till färdig installation.

 

Kontakta oss

 • Vårkampanj - Utvalt av oss, till dig!

  Vi rivstartar säsongen med superfina erbjudanden, där samtliga produkter finns startklara på lager i Aneby och i de allra flesta fall kan produkterna skickas 1–10 dagar efter lagd beställning.

  Det betyder att ni kan fira våren med nya eller upprustade lekplatser och sköna mötesplatser.

  Till Kampanjen
 • Snabb leverans

  Ett sortiment där vi har samlat HAGS mest omtyckta och sålda produkter. Vi har valt att lagerföra dessa i Aneby för att snabbt och enkelt kunna serva våra svenska kunder.

  Vår distributionsavdelning gör ett fantastiskt jobb och i de flesta fallen kan produkterna skickas 1–10 dagar efter lagd beställning. 

  Visa sortiment
 • Är du arkitekt och letar inspiration?

  HAGS skapar inspirerande och inkluderande utomhusmiljöer inom lek, träning och urbana parkmiljöer. Det har vi gjort i mer än 75 år. Vi jobbar med att förverkliga drömmar tillsammans med våra kunder och våra produkter produceras av material som har lång hållbarhet.

  Samla inspiration
 • HAGS Inspektion

  HAGS Inspektion är appen som ger stöd för alla inblandade i driftsarbete och underhållsplanering. Verktyget är utvecklat för att underlätta kundernas arbete med kontroller av lekplatser. Målet är att höja säkerheten för alla som besöker en lekplats. Allt utfört arbete lagras digitalt med enkel åtkomst.

  Du har chansen att prova på HAGS Inspektion i 6 månader. Perfekt för dig som letar efter ett enkelt sätt att effektivisera och digitalisera utförandet av platsbesiktningar och egenkontroller men vill se vad som finns ute på marknaden.

  Läs mer
 • Vårens kurstillfällen i HAGS Academy

  Vill du lära dig mer om säkerhet och underhåll på lekplatser och/eller utegym? Då har vi kurserna för dig! 

  Kursledare är Janne Wahlstedt, säkerhetsansvarig på HAGS. Med cirka 30 års erfarenhet inom lekplatssäkerhet, har Janne en gedigen kunskap både praktiskt och i teorin.

  Läs mer

Hållbarhet

På HAGS arbetar vi systematiskt och kontinuerligt för att reducera företagets och våra produkters miljöpåverkan ur ett livscykelperspektiv. 
Vi har identifierat ett antal kvalitets- och hållbarhetsaspekter som uppstår i vår verksamhet och som vi kan påverka. Dels för att minimera negativ påverkan men även för att fånga upp hållbara möjligheter..

 

Läs mer

 

BIM-bibliotek

Vi har ett BIM-bibliotek med filer som du kan ladda ner och använda i dina projekt.
Här kan du bläddra bland produkterna som finns tillgängliga i dagsläget.

 

Se bibliotek