Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

KAMPANJ!

Tack och lov för utomhus! Ljuset, värmen och den friska luften får oss att må lite bättre i dessa galna tider. Just nu har vi rabatt på ett urval av produkter som hjälper dig att skapa både aktiva och avkopplande platser i en ren och snygg utomhusmiljö. De flesta produkterna finns på lager i Aneby redo för SNABB LEVERANS

Till kampanjen

Lek

Leken är fantastisk. Den är både rolig och lärorik. Genom lek utvecklas våra barn. Vi har produkter som hjälper dig skapa en inspirerande lekplats. Allt från lekfavoriter som rutschkana och gungor till stora specialdesignade lekställningar.

Till Utomhuslek

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. I vårt sortiment hittar du utrustning för bollsport, multisport och utomhusgym. Produkter som gör det möjglit att träna när man vill och hur man vill.

Till Utegym & Bollsport

Park & Stadsmiljö

På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi arbetar därför i nära samarbete med flera skandinviska formgivare. Våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Till Utemöbler

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för flera användningsområden. De är till exempel utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv mellan olika storlekar och former för att få precis den brygga du önskar!

Till Bryggsystem