Search Advanced Close

To find product downloads simply click on one of the options above and then use the search form displayed to find all the documents associated with your search.

 

Search Advanced Close

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Glasparken i Limmared

I juni 2019 invigdes en ny aktivitetspark i Limmared - Glasparken

2019-08-20 15:02:00

Mer information

Sockerlekan i Staffanstorp

Sockerlekan i Staffanstorp. Tillgänglig lekplats med tema Sockerbruk-jordbruksindustri.

2019-06-13 10:08:00

Mer information

Vasaparken i Uppsala

En fin och välplanerad,riktigt bra tillgänglighetsanpassad park.

2018-07-12 09:17:00

Mer information

Referensplatser

Låt dig inspireras

Visa alla referensobjekt
Search Advanced Close

Välkommen till HAGS

Som vanligt i ovanliga tider – vi finns tillgängliga via telefon, mail och videmöten. Vi fortsätter att producera och leverera från vår fabrik i Polen. Behöver du produkter för snabb leverans vill vi påminna om UTVALT. Precis som namnet säger är det ett Utvalt sortiment av våra mest omtyckta produkter – finns på hyllorna i Aneby – redo att komma ut!

Till UTVALT sortiment

Lek

Leken är rolig, lärorik och nödvändig! Genom lek utvecklas våra barn. Hos oss hittar du allt från lekplatsens klassisker som rutschkanor och gungor till helt unika lekställningar utifrån egna önskemål. 

Till Utomhuslek

Sport & Fitness

Det skall vara roligt att träna - tillsammans med andra eller på egen hand. I vårt sortiment hittar du utrustning för bollsport, multisport och utomhusgym. Produkter som gör det möjglit att träna när man vill och hur man vill.

Till Utegym & Bollsport

Park & Stadsmiljö

På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. Vi arbetar därför i nära samarbete med flera skandinviska formgivare. Våra möbler skapar naturliga mötesplatser!

Till Utemöbler

Marint & Bryggor

Vårt bryggsystem är anpassat för flera användningsområden. De är till exempel utmärkta som badbryggor, både privata och kommunala. Du väljer själv mellan olika storlekar och former för att få precis den brygga du önskar!

Till Bryggsystem