Page ID= 10

Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Vi skapar mötesplatser där man kan leka,
träna, umgås och må bra!

1948 grundades HAGS i en liten industrilokal i Aneby. Idag är HAGS en global leverantör som erbjuder produkter inom lek, sport & fitness, park & stadsmiljö samt marint & bryggor. Många års erfarenhet och samarbeten har gjort HAGS lekutrustning till storsäljare över hela världen, men hjärtat i verksamheten finns kvar där allt en gång började i natursköna Aneby - vi tar leken på allvar!

 

Vi hjälper dig!

Vill du ha hjälp med att planera upp din lekplats? Eller har du några specifika önskemål? Vi finns till hands under hela processen utan extra kostnad - från idé till färdig installation.

 

Kontakta oss

 • Lagerutförsäljning med 40% rabatt!

  Nu är det dags att uppdatera vårat lager i Aneby med nya produkter för snabb leverans. Därför kör vi en utförsäljning innehållande ett gäng fantastiska produkter med 40% rabatt! Dessutom med leverans inom 10 dagar efter lagd beställning. 

  Visa produkter
 • Höstkampanj 2023

  Nu blickar vi framåt mot en färgsprakande säsong fylld med lek och avkoppling utomhus. I höstens kampanj finns produkter som är perfekta för att skapa levande och trivsamma utomhusmiljöer.

  Hösten är en tid då naturen visar upp sin fantastiska skönhet. Låt oss tillsammans skapa levande och attraktiva utomhusmiljöer där både barn och vuxna kan njuta av höstens magi och samtidigt främja hälsa, välbefinnande och gemenskap.

  Till Kampanjen
 • Snabb leverans

  Utvalt -  ett sortiment där vi har samlat HAGS mest omtyckta och sålda produkter. Vi har valt att lagerföra dessa i Aneby för att snabbt och enkelt kunna serva våra svenska kunder.

  Vår distributionsavdelning gör ett fantastiskt jobb och i de flesta fallen kan produkterna skickas 1–10 dagar efter lagd beställning. Alla produkter i Utvalt är godkända att använda i Svanenmärkta byggprojekt

  Till Utvalt
 • HAGS Inspektion

  HAGS Inspektion är appen som ger stöd för alla inblandade i driftsarbete och underhållsplanering. Verktyget är utvecklat för att underlätta kundernas arbete med kontroller av lekplatser. Målet är att höja säkerheten för alla som besöker en lekplats. Allt utfört arbete lagras digitalt med enkel åtkomst.

  Du har chansen att prova på HAGS Inspektion i 6 månader. Perfekt för dig som letar efter ett enkelt sätt att effektivisera och digitalisera utförandet av platsbesiktningar och egenkontroller men vill se vad som finns ute på marknaden.

  Läs mer
 • Nya kurstillfällen i HAGS Academy

  Efter höstens fullbokade utbildningar har vi redan planerat flera kurstillfällen för våren 2024. Vill du lära dig mer om säkerhet och underhåll på lekplatser och/eller utegym? Då har vi kurserna för dig! 

  Kursledare är Janne Wahlstedt, säkerhetsansvarig på HAGS. Med cirka 30 års erfarenhet inom lekplatssäkerhet, har Janne en gedigen kunskap både praktiskt och i teorin.

  Läs mer

Hållbarhet

På HAGS arbetar vi systematiskt och kontinuerligt för att reducera företagets och våra produkters miljöpåverkan ur ett livscykelperspektiv. 
Vi har identifierat ett antal kvalitets- och hållbarhetsaspekter som uppstår i vår verksamhet och som vi kan påverka. Dels för att minimera negativ påverkan men även för att fånga upp hållbara möjligheter..

 

Läs mer

 

BIM-bibliotek

Vi har ett BIM-bibliotek med filer som du kan ladda ner och använda i dina projekt..
Här kan du bläddra bland produkterna som finns tillgängliga i dagsläget.

 

Se bibliotek

 

HAGS i samarbete med Plan International

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com