Lekfulla lösningar för urban utveckling!

Välkommen till en värld av kreativitet och lekfullhet där HAGS, som en ledande aktör inom utomhusmiljöer, strävar efter att förena arkitekter med verktygen för att skapa enastående och lekfulla utemiljöer för alla. Med vår mångsidiga och innovativa lekplatsutrustning, stilrena möbler och välutformade utegym erbjuder vi arkitekter en unik möjlighet att förvandla visioner till verklighet.

Genom att integrera våra produkter i designprocessen kan du skapa utrymmen som inte bara är vackra och funktionella utan också främjar hälsa, glädje och gemenskap. Upptäck hur HAGS kan vara din partner i att gestalta utemiljöer där lek, vila och träning smälter samman i harmoni, skapandes minnesvärda platser för människor i alla åldrar och bakgrunder.

Trygga lekplatser

All vår produktutveckling är baserad på internationell forskning och europeisk säkerhets-standard. The German Technischer Überwachungs-Verein (TÜV) har världens mest omfattande och välfungerande provnings- och godkännandeprocedur. Det är därför vi med stolthet kan säga att all lekutrustning från HAGS har godkänts av TÜV.

 

 

Medvetna materialval

För att göra valet enklare för våra kunder låter vi SundaHus och Byggvarubeömmningen bedöma våra produkter så att de uppfyller klimatförändringarnas krav. Idag har vi ett stort antal produkter som är bedöma och godkända via SundaHus och Byggvaru Bedömningen. Dessa produkter är också godkända i svanen märkta projekt.

 

   

Drömmar börjar vid ritbordet

Vid ritbordet tar drömmar form och blir till verklighet. Hos HAGS välkomnar vi varje vision och ser varje ritning som en möjlighet att skapa lekplatser som överskrider förväntningarna. Våra passionerade designers står redo att omvandla dina tankar och idéer till unika och minnesvärda lekplatser. Med fokus på kreativitet, säkerhet och användarvänlighet strävar vi efter att skapa platser där barns fantasi får utrymme att blomstra och där gemenskapen samlas. Hos HAGS är inget projekt för stort eller för litet – varje ritning är början på en resa mot en lekplats som inte bara uppfyller behoven, utan överträffar dem. Låt oss tillsammans forma framtidens lekplatser och ge drömmar vingar från ritbordet till verkligheten.

Här är några exempel på favoritprojekt som vi skapat genom åren.

Böda Sand, Öland

I denna gigantiska labyrint som är Sveriges största sammanhängande lekställning finns något för alla medlemmar i familjen! Gillar du att klättra, rutcha eller kanske snurra? Detta är bara en liten del som bidrar till en fantastisk upplevelse på Böda Sands lekplats på Öland. 

Presentation

Slutresultat

Friaredalen, Jönköping

Den "röda lilla stugan i skogen" blev en fantastiskt fin färgklick i Friaredalen, Jönköping. Den är inte bara fin att titta på - den erbjuder även massor av lek och roligheter för både stora och små. Lekplatsen är tillgänglighetsanpassad och mycket välbesökt av både familjer och förskolor.

Presentation

Slutresultat

En värld av flexibilitet och designmöjligheter!

I en tid där anpassningsbarhet och mångsidighet är nyckelord, strävar vi efter att erbjuda möbler som inte bara uppfyller dina behov utan också låter dig skapa unika och personliga utrymmen. Våra modulära möbelserier ger dig friheten att leka med former, storlekar och funktioner, vilket gör det möjligt att skräddarsy varje möbel till din specifika vision och användningsområde. Utforska en värld där varje möbel blir en byggsten för att forma ditt idealiska rum, och där kreativitet och funktionalitet går hand i hand för att skapa inspirerande och anpassningsbara miljöer.

Rosenlund

Sofiero

Birka

Återbruka mera!

Med en flexibel och/eller modulär design kan man på ett smidigt sätt källsortera olika komponenter vid slutet av deras liv samt bara ersätta en komponent istället för att köpa en helt ny produkt.Våra leksystem UniPlay och UniMini är helt modulära och komponenterna kan lätt monteras upp och ner för återvinning eller återanvändning. Det är också enkelt att flytta och/eller byta ut delar som använts extra mycket så att livslängden på ställningarna håller i ännu fler år frammåt. På så sätt minskas behov av nyproducerat samt ny/jungfruligt material.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Med inspiration från naturen

Lekplatser i trä erbjuder en naturlig och tidlös estetik som smälter väl in i utomhusmiljöer, skapar en visuellt tilltalande och inbjudande plats för barn att leka.

En av de främsta fördelarna med trälekparker är deras hållbarhet och långlivade natur. Trästrukturer av hög kvalitet, korrekt behandlade och underhållna, kan stå emot tidens påfrestningar och fortsätta erbjuda en säker och njutbar lekplats under många år. Till skillnad från plast- eller metallstrukturer som kan brytas ner eller korrodera över tiden, har trälekparker en robust och stabil känsla som många uppskattar.

Effektiv träning för hela kroppen!

Var ska man börja? Hur mycket utrymme krävs? Hur får man in redskap så att det finns något för alla, även om man har begräsat utrymme? Det uppstår många frågor när gymplanerna ska sättas i verket. För att underlätta arbetet har vi låtit våra experter kombinera ihop tre fina utegym. De är alla genomtänkta för att erbjuda helkroppsträning, men utgår från olika nivåer av behov, yta och budget. Vi hoppas att de ska inspirera och förenkla i arbetet med att skapa ditt eget perfekta utegym.

Small | 6

Noggrannt utvalda produkter som passar bra om du har en begränsad yta eller budget. Trots sitt lilla format erbjuder kombinationen övningar för flera muskelgrupper. Kontakta din säljare för offert.

Paketet innehåller 6 stationer: Air Skier, Balance Beam, Sit Up, Rower, Push Up och Leg Stretch

Ungefärligt pris: 98 470:-

Medium | 8

Ett välutrustat gympaket som innehåller något för alla. Med flera redskap som höjer pulsen, kombinerat med andra som utmanar styrka och balans. Kontakta din säljare för offert.

Paketet innehåller: Pedal Bike, Ski Stepper, Air Skier, Dip Station, Pull Up, Leg Stretch, Twister och Balance Beam.

Ungefärligt pris: 168 890:-

Large | 9

Med vårt stora paket får du ett komplett utegym som erbjuder alla former av gymträning. En stor grupp kan träna samtidigt och inspirera varann med övningar för hela kroppen. Kontakta din säljare för offert.

Detta paket innhåller: Trinity Bike, Ski Stepper, Air Skier, Lat Pull & Chest Press, Sit Up, Leg Stretch, Plyometric Platforms and Multi Purpose Fitness Frame.

Ungefärligt pris: 297 885:-

 

Lek för alla

Vårt mål är att inspirera till lek för alla. Vi vill att lekplatser ska vara till glädje för så många som möjligt, att de inspirerar barn i alla åldrar, oavsett förmågor, att samspela med varandra. Lek och glädje frigör kropp och själ. 

 

Läs mer om hur du kan göra lekplatser tillgängliga

BIM-bibliotek

Vi har ett BIM-bibliotek med filer som du kan ladda ner och använda i dina projekt.
Här kan du bläddra bland produkterna som finns tillgängliga i dagsläget.

 

Se bibliotek

Designsamarbeten

På HAGS finns en medveten strävan att hitta lösningar där form och funktion samverkar och där tidlösheten är en viktig faktor. HAGS arbetar i nära samarbete med flera skandinaviska formgivare.

 

Läs mer om designers

Färgalternativ

Färger har ett avgörande inflytande på hur en plats uppfattas. Deras uppgift är att komplettera och avrunda en arkitektonisk vision. Därför erbjuder vi ett brett utbud av färger för att ge högsta möjliga kreativa frihet att anpassa utformningen av din utomhusyta.

 

Se hela HAGS färgpalett

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar.

Kontakta vår säljare Jeanette genom att klicka på knappen

 

Kontakta Jeanette

X

Behöver du hjälp?

 

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com