Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Park & Stad

Vi har produkter som inte alltid syns mest men som i allra högsta grad bidrar till att göra miljön trevligare. Förutom parksoffor, bänkar och bord har vi även grillar som är stora nog för att alla ska kunna grilla samtidigt, snygga blomlådor, cykelförvaring och mycket mer. På platser där människor möts samlas det också skräp. Därför måste det vara enkelt att hålla rent, och gärna på ett snyggt sätt. Vi har papperskorgar som gör jobbet i alla miljöer.

Möbelserier

Upptäck vårt breda sortiment som har tagits fram i samarbete med erkända formgivare. Allt från klassiska, traditionella produkter till eleganta och moderna former.

Visa produkter

Soffor & Bänkar

HAGS parkbänkar är perfekta för avkoppling och socialt umgänge. De smälter vackert in allmänna områden. De fungerar mycket fint utmed promenadstråk, på torg, i köpcentra och vid entréer.

Visa produkter

Bord

Våra bord är det perfekta komplementet till en sittgrupp utomhus oavsett om du söker en modern design eller en klassisk stil.

Visa produkter

Picknickbord

Våra picknickbord är inbjudande och ger hög komfort. Sitt ner och prata lite, och njut av utomhusvistelsen.

Visa produkter

Cykelförvaring

HAGS cykelställ är avsedda för säker och praktisk cykelparkering. De är antingen fristående eller säkert förankrade vid marken. Vår cykelförvaring ger effektivt skydd mot väder och vind.

Visa produkter

Grillar

HAGS grillar är mycket omtyckta och skapar en naturlig mötesplats. De är stora nog för alla ska kunna grilla samtidigt.

Visa produkter

Papperskorgar

HAGS papperskorgar är framtagna för att hålla offentliga miljöer, utomhus och inomhus, rena och trevliga. Produkterna är tåliga och smidiga att hantera.

Visa produkter

Askkoppar

Våra askkoppar är hållbara och lätta att tömma. De kan monteras på stolpar, fristående eller vid en papperskorg. De är framtagna för att hålla offentliga miljöer rena och säkra.

Visa produkter

Blomlådor

HAGS blomlådor passar in i såväl historiska som moderna miljöer med sin enkla elegans. Blomlådorna skapar trivsel i stadsbilden och fungerar även som avdelare mellan exempelvis bilväg och gågata.

Visa produkter

Pergola & Uterum

Vuxna och barn med solallergi, och de som är känsliga för solen, kan ofta inte gå till lekparker eller allmänna platser om det inte finns möjlighet till skugga. Därför är det viktigt att ha utrymmen där människor inte är i direkt solljus. 

Visa produkter

Formgivare

På HAGS vill vi skapa naturliga mötesplatser där alla kan trivas. Våra produkter för utomhus- och inomhusmiljöer är skapade i samarbete med flera skandinaviska formgivare.

Mer information

Övrigt

Vi har även produkter som reglerar trafiken och förbättrar säkerheten för gångtrafikanter och fordonsförare.

Visa produkter

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.