Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Park & Stad

Vi har produkter som inte alltid syns mest men som i allra högsta grad bidrar till att göra miljön trevligare. Förutom parksoffor, bänkar och bord har vi även grillar som är stora nog för att alla ska kunna grilla samtidigt, snygga blomlådor, cykelförvaring och mycket mer. På platser där människor möts samlas det också skräp. Därför måste det vara enkelt att hålla rent, och gärna på ett snyggt sätt. Vi har papperskorgar som gör jobbet i alla miljöer.

Möbelserier

Upptäck vårt breda sortiment som har tagits fram i samarbete med erkända formgivare. Allt från klassiska, traditionella produkter till eleganta och moderna former.

Soffor & Bänkar

HAGS parkbänkar är perfekta för avkoppling och socialt umgänge. De smälter vackert in allmänna områden. De fungerar mycket fint utmed promenadstråk, på torg, i köpcentra och vid entréer.

Bord

Våra bord är det perfekta komplementet till en sittgrupp utomhus oavsett om du söker en modern design eller en klassisk stil.

Picknickbord

Våra picknickbord är inbjudande och ger hög komfort. Sitt ner och prata lite, och njut av utomhusvistelsen.

Cykelförvaring

HAGS cykelställ är avsedda för säker och praktisk cykelparkering. De är antingen fristående eller säkert förankrade vid marken. Vår cykelförvaring ger effektivt skydd mot väder och vind.

Grillar

HAGS grillar är mycket omtyckta och skapar en naturlig mötesplats. De är stora nog för alla ska kunna grilla samtidigt.

Papperskorgar

HAGS papperskorgar är framtagna för att hålla offentliga miljöer, utomhus och inomhus, rena och trevliga. Produkterna är tåliga och smidiga att hantera.

Askkoppar

Våra askkoppar är hållbara och lätta att tömma. De kan monteras på stolpar, fristående eller vid en papperskorg. De är framtagna för att hålla offentliga miljöer rena och säkra.

Blomlådor

HAGS blomlådor passar in i såväl historiska som moderna miljöer med sin enkla elegans. Blomlådorna skapar trivsel i stadsbilden och fungerar även som avdelare mellan exempelvis bilväg och gågata.

Pergola & Uterum

Vuxna och barn med solallergi, och de som är känsliga för solen, kan ofta inte gå till lekparker eller allmänna platser om det inte finns möjlighet till skugga. Därför är det viktigt att ha utrymmen där människor inte är i direkt solljus. 

Formgivare

På HAGS vill vi skapa naturliga mötesplatser där alla kan trivas. Våra produkter för utomhus- och inomhusmiljöer är skapade i samarbete med flera skandinaviska formgivare.

Övrigt

Vi har även produkter som reglerar trafiken och förbättrar säkerheten för gångtrafikanter och fordonsförare.

 

 

 

HAGS har ett nytt samarbete med det spanska företaget ESCOFET som skapar stadslandskap i olika verksamhetsområden och projekt skapade av arkitekter, designers och landskapsarkitekter.

Mer information

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com