Du har inga produkter i din samling

Search Advanced Close

Blomlådor

Stora blomlådor på ben i plåt och metall

Vi på HAGS har blomlådor som passar in i såväl historiska som moderna miljöer med sin enkla elegans. I vårt sortiment finns blomlådor i varierande storlekar, färger och former. Med Rosenlunds flexibla modulsystem kan du bygga ihop enheter med blomlådor och spaljéer helt efter eget önskemål. Lek med nivåskillnader, färg och form – skapa det som passar bäst för din miljö. Om du har frågor får du gärna kontakta oss.

 

Köp fina blomlådor för offentlig miljö utomhus 

Att möblera i stadsmiljön med blomlådor är både praktiskt och estetiskt. Utöver att de ger ett trevligt intryck för invånare och turister med levande grönska så är blomlådorna utmärkta som antingen farthinder eller avdelare mellan bilväg och gågata. Att berika den offentliga miljön utomhus med fina blomlådor är ett uppskattat inslag. Blomlådorna av plåt och metall är väldigt hållbara och klarar av att stå i krävande utemiljöer under en lång tid framöver. Modellerna kan fås antingen med eller utan ben.

 

Använd som farthinder på vägar och gator

I både stadskärnor och bostadsområden är det nödvändigt med någon form av farthinder för att skapa en trygg och säker miljö, särskilt för barn. Ett bra alternativ, som även smälter in bra i omgivningen, är att placera blomlådor på strategiskt valda platser på vägbanan. På så sätt behöver fordonen sakta ner farten och åka sicksack mellan lådorna, vilket gör att hastigheten hålls nere. Denna modell av farthinder fungerar lika bra i villaområdet som utanför skolor och idrottsplatser.

 

Brett utbud av färger – bland annat svart, grått och grönt

Det är inte endast växterna i blomlådan som kan vara färgsprakande, även blomlådorna och spaljéerna går att få i en rad olika färger. Utöver svart och grått finns det modeller i grönt, rött och blått som ger ett härligt intryck i utomhusmiljön. Kombinera färgerna eller skapa en enhetlig del, valet är ditt. Välkommen till HAGS breda sortiment av blomlådor som ger det lilla extra till utomhusmiljöerna.

X

Behöver du hjälp?

Vi svarar gärna på dina frågor, tankar och funderingar. 

Våra experter finns här för att hjälpa dig med frågor kring lekparksutrustning, utegym och parkmöbler. 

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

 

Kontakta oss

Växel: +46 380 47300

E-post: hags@hags.com

Adress: Grännavägen 7, 57833 Aneby

Postadress: HAGS Aneby AB, Box 133, 57823 Aneby


Kundsupport                                       Tekniska frågor,
+46 38047300 #1                                  Projekt & Installation
service@hags.com                               +46 38047300 #2
order@hags.com                                   tpi@hags.com
claim@hags.com